Connect with us

Hír

Jerry Jones azt szeretné, ha McCarthy még 25 évig edzené a Cowboyst

Ugyan Jerry Jones folyamatosan kiállt Mike McCarthy mellett, idén is előjöttek a spekulációk, hogy leválthatják a főedzőt – főleg Sean Payton piacra kerülésével. Azonban a Cowboys tulajdonosa nagyon sokáig szeretné még, ha McCarthy lenne a csapat élén. Olyan sokáig, mint ameddig Tom Landry volt a dallasiak főedzője.

“Kiváló a kapcsolatom Jerryvel. Ezen a héten többször is elmondta, hogy olyan sokáig szeretné, hogy eddzem a csapatát, mint Tom Landry tette.”

– mondta McCarthy, via NFL.com

Jones már Jason Garrettet is előszeretettel hasonlította Landryhez, aki 29 éven át volt a Cowboys főedzője. A tulajdonos 1989-ben menesztette Landryt, azóta 8 edzőt alkalmazott, közülük csak Jimmy Johnson és Garrett bírta négy évnél tovább. Az 59 éves McCarthy most három szezonnál tart, és ha Landryt szeretné utolérni, akkor még 26 évet kellene a Cowboys kispadján töltenie. Gyors matekkal akkor már 85 éves lenne, miközben a legidősebb főedző az NFL történetében Romeo Crennel volt 73 évesen (és ő csak ideiglenes főedző volt a Texansnál ekkor).

McCarthyval egyébként egymás után kétszer sikerült 12 győzelmet elérnie a Cowboysnak, amire ebben az évezredben nem volt még példa a franchise-nál. A 30-20-as alapszakasz-mérlege ellenére azonban csak 1-2-es mutatót tudott összehozni a rájátszásban.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x