Connect with us

Hír

A Broncos még egy utolsó utáni próbát tett Harbaugh-nál

Jim Harbaugh volt idén online főedzői interjúkon, azonban két hete bejelentette, hogy marad a Michigan egyetemen. Ehhez képest Adam Schefter most arról számolt be, hogy a Broncos tulajdonosa, Greg Penner múlt héten Ann Arborba utazott, hogy személyesen beszélgessen el Harbaugh-val a csapat megüresedett főedzői állásáról. Ennek ellenére végül nem tudtak megegyezni a felek.

Érdekes fejlemény, tekintve hogy ha Harbaugh ennyire biztos lenne jelenlegi döntésében, akkor ezt a második interjút el sem fogadta volna és nem vesztegette volna Penner pénzét és idejét (meg a sajátját). Harbaugh tavaly a Vikingsszal is találkozott, ám akkor is maradt végül az egyetemen, de nagyon úgy néz ki, hogy ezt a táncot még el fogjuk játszani párszor, már ha nem kap mondjuk jövőre állást az NFL-ben, ahová láthatóan szeretne visszatérni.

A Broncos végül továbblépett, de nem tudni ki lesz a befutó Denverben. A top jelöltjük állítólag DeMeco Ryans, de ő a Texansnál is favoritnak számít és jelenleg inkább tűnik úgy, hogy a houstoniakat választja majd. A Broncosnál Ryans mellett az alábbi jelöltek számítnak döntősnek (miután Sean Payton és Dan Quinn visszamondta a jelentkezést):

  • Ejiro Evero, a csapat eddigi védőkoordinátora
  • Raheem Morris, a Rams védőkoordinátora
  • Jim Caldwell, a Lions korábbi főedzője
  • David Shaw, a Stanford egyetem főedzője

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!