Connect with us

Hír

Jim Harbaugh idén sem tér vissza az NFL-be

Jim Harbaugh tavaly flörtölt az NFL-be való visszatéréssel, de végül marad a Michigan egyetemen. Idén is megtette ugyanezt, volt interjún a Broncosnál múlt héten, azonban a Michigan elnöke bejelentette, hogy beszélt Harbaugh-val és maradni fog a Wolverines élén, majd ezt a főedző is megerősítette a saját közleményével.

Harbaugh tavaly a Vikingsszal flörtölt, de végül nem kapta meg az állást. Idén a Michigant veretlen szezonhoz segítette és dominálta a rivális Ohio State-et is, habár a rájátszásban alulmaradt a TCU-val szemben. Nyolc éve alatt 74-25-ös mérleget ért el az egyetemen és zsinórban kétszer nyerte meg a Big Tent – előtte ez 17 éven át nem sikerült a sulinak.

Az NFL-ben 44-19-1-es mérleget tudott felmutatni a 49ers élén, egy olyan csapatot átvéve, amely előtte nyolc éven át nem ért el pozitív szezont. Super Bowlba is juttatta a franchise-t, ott azonban alulmaradt testvére John, és a Ravens ellen. Egy évre rá is konferenciadöntőig menetelt, majd utána egy 8-8-as szezont követően távozott a Michiganhez, ahol legalább 2023 végéig maradni fog, ahol az sem elképzelhetetlen, hogy ismét módosították a szerződését ezzel a visszatéréssel.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!