Connect with us

Hír

JK Dobbins a Ravens játékhívásait kritizálja a vereség után

A Ravens becsülettel küzdött és nagyon közel volt ahhoz, hogy megverje a jóval esélyesebbnek gondolt Bengalst. Azonban jött egy játék, ami mindent megváltoztatott: Tyler Huntley másfél yardról QB sneaket próbált végrehajtani, a felugrás és előre nyújtás közben viszont kiütötték a kezéből a labdát, Sam Hubbard pedig 98 yardos visszahordott TD-t szerzett. Ez egy 14 pontos játék volt gyakorlatilag és ezzel nyert a Bengals. Mindezt a Ravens kiváló fiatal futója, JK Dobbins az oldalvonal mellől nézte végig, és meg is van a véleménye erről.

“Huntley-nak nem kellett volna ebben a helyzetben lennie. Nem kaptam egyetlen labdacipelést sem. Egyetlen egyet sem. Nem kellett volna ilyen helyzetbe kerülnie, hiszem hogy ismét bejuttattam volna a labdát a célterületre.”

– mondta Dobbins az ESPN-nek.

A futónak egyetlen labdacipelése sem volt abban a drive-ban, a Ravens pedig három kísérletből nem tudta megoldani a két yardot. Volt köztük egy futás Gus Edwardsszal és egy rosszul sikerült passz, plusz ez a QB sneak, és igazából legalább kettőért lehet kritizálni a Ravens edzői stábját a hívások miatt. Főleg úgy, hogy elég jól ment a futás egész nap, Dobbins pedig megoldott már egy ilyen gólvonalas szituációt, nem is akárhogy benyújtva a labdát.

A running backnek egyébként az sem tetszett, hogy mindössze 13 labdacipelést kapott a meccsen.

“Elegem van abból, hogy visszafognak. 13 futás, a rájátszásban? Elegem van ebből. Playmaker vagyok, a csapattársak is táplálkoznak az energiámból, amikor a pályán vagyok. Végig ott kellene lennem a pályán.”

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!