Connect with us

Hír

Mahomes teljes edzésmunkát végzett, jól érzi magát

A konferenciadöntők talán legnagyobb kérdése előzetesen az, hogy Patrick Mahomes milyen állapotban lesz. A Chiefs irányítója a Jaguars ellen szedett össze egy relatív komolynak számító bokasérülést, így azt várhattuk, hogy eléggé limitált lesz ezen a héten. Ehhez képest tegnap teljes edzésmunkát végzett, és a sajtótájékoztató során sem tűnt úgy, mintha bicegne.

Mahomesnak volt hasonló bokasérülése a 2019-es idény első fordulójában, akkor egy héttel később 443 yardot és 4 TD-t passzolt a Raiders ellen. Azonban akkor a bal bokája volt sérült, most pedig a jobb. Ezzel kapcsolatban annyit mondott, hogy mindkét sérülésnél az volt a lényeg, hogy megtanuljon úgy mozogni és beleállni a dobásokba, hogy ne fájjon különösebben és így is hatékony tudjon lenni. Ilyen szempontból szerencséje van, hiszen nem hagyományos a mechanikája, és karjának is köszönhetően nincs feltétlen szüksége arra, hogy minden passzhoz tökéletesen álljon bele a dobásba.

Az irányító azt is elmondta, hogy jobban érzi magát szerdára, mint gondolta volna a mérkőzés után, amikor még láthatóan nagy fájdalmai voltak.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!