Connect with us

Hír

Marshon Lattimore visszatér, Tyler Lockett 10 csavarral a kezében is játszik

A Seahawks elkapójának, Tyler Lockettnek két hete tört el a bal kezének mutatóujjában egy csont, úgyhogy 10 csavarral és egy lemezzel rögzítették azt. Ez nem hangzik valami jól, azt gondoltuk a szezonja is véget érhetett, azonban Lockett ezzel együtt pályára fog lépni ma a Jets ellen, tehát csak egy hetet kellett kihagynia a sérülés miatt. Az elkapó 964 yardot szerzett idén, amivel vezeti a csapatot, kulcsfigurája a Geno Smith vezette támadósornak.

A Seahawksnak nagy szüksége is van rá, hiszen sorsdöntő meccset játszik ma a Jets ellen: egy vereséggel ha matematikailag nem is, de gyakorlatilag elúszik a rájátszás, egy győzelemmel azonban még van erre esélye, ehhez egy Packers és egy Commanders vereségre lenne szükség a maradék két hétben.


A Saintsbe pedig a sztár cornerback Marshon Lattimore tér vissza végre valahára, aki október eleje óta nem játszott egy hasi sérülés miatt. Az Eagles ellen azonban ott lesz a kezdőben, ami elég fontos is lesz AJ Brownnal szemben – Lattimore fizikailag fel tudja venni a versenyt a sztárelkapóval. A Saints védelme jól teljesített eddig is, azonban Lattimore egy új szintre emelheti az egységet, még ha a Sasok ellen nem is lesz egyszerű dolguk.

A New Orleans-iak egyébként még bejuthatnak a rájátszásba, ehhez meg kell nyerniük mindkét meccsüket és a Buccaneersnek ki kell kapnia a Pantherstől és a Falconstól is.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!