Connect with us

Hír

McDaniel azt hitte, megvan a first down a sorsdöntő delay of game előtt

A Dolphins nem volt messze attól, hogy hatalmas meglepetést okozzon a Bills ellen. A mérkőzés végén azonban több hibát is elkövettek, az egyik legnagyobb az volt, hogy nem sikerült időben elindítani egy játékot negyedik és 1-re, miközben már elfogytak az időkéréseik.

Az ominózus játék előtt nagyon közel került a first downhoz a Dolphins, a főedző Mike McDaniel pedig az ESPN-nek elmondta a találkozó után, hogy “fentről” azt az információt kapta, hogy meglett az első kísérlet. A bírók azonban máshogy ítéltek, de ezt későn vették észre a Dolphinsnál, így kapkodni kellett, behívni egy új játékot és másik játékosokat felküldeni a pályára, amivel elkéstek és értékes öt yardot vesztettek, ami után Skylar Thompson sikertelen passzával véget ért a találkozó.

Újonc főedzői hiba volt McDanieltől, akit persze nem segítettek ki a társak fentről, és az sem segítette a helyzetet, hogy harmadik számú újonc irányítója volt, így a kommunikáció is lassabb lehetett minden bizonnyal, ahogy azt több esetben is láttuk a hasonló hibák, sárga zászlók és elvesztegetett időkérések képében.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!