Connect with us

Érdekességek

Mike Evans: 9/9 ezer yardos szezon

Soha senki nem kezdte olyan jól a karrierjét, mint Mike Evans. A Buccaneers elkapója a tegnapi Panthers elleni siker alkalmával 207 yardot és 3 touchdownt szerzett, ezzel bejuttatta a csapatát a playoffba. Mostani témánk szempontjából relevánsabb, hogy egyéni szempontból is újabb mérföldkőhöz érkezett, ugyanis idén is elérte az 1000 elkapott yardos határt, kilenc éves karrierjében kilencedszer.

Már eddig is ő tartotta a rekordot, ami a karrierindító 1000 yardos szezonokat illeti, most még jobban növelte előnyét. Ez volt neki tehát a 9. ilyen idénye, és soha senki nem volt képes még csak hatnál többre sem. Ráadásul Evans ezzel fellépett a második helyre a (nem feltétlen karrierindító, de) egymást követő 1000 yardos szezonok örökranglistáján is. Holtversenyben áll itt Tim Brownnal, az első helyen pedig a legendás Jerry Rice tanyázik 11 egymást követő 1000 yardos idénnyel (1986 és 1996 között).

Egészen hihetetlen, amit Evans csinál, hiszen egy ilyen teljesítményhez a folyamatos dominálás mellett az is kell, hogy ne, vagy csak alig legyen sérült.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!