Connect with us

Hír

Mike Evans és Austin Ekeler a forduló legjobbjai között

Ugyan amerikai idő szerint még szerdán, de az eddigiek képest azért jócskán megkésve kiosztotta az NFL a forduló legjobbjainak járó elismeréseket.

AFC

A legjobb támadó a Chargers futója, Austin Ekeler lett, aki a Rams ellen 129 futott- és 39 elkapott yardot, illetve két TD-t szerzett. Ráadásul ő lett az ötödik futó, aki egy szezonon belül legalább 100 elkapást jegyzett. A Patriots életben tartotta a PO-reményeket a Dolphins elleni győzelmével, ebben pedig nagy szerepe volt a safety Kyle Duggernek, aki egy pick-sixszel megszerezte a harmadik TD-jét az alapszakaszban. A Brown puntere, Corey Bojorquez négyszer rúgta el a labdát a Commanders ellen, ebből kettő a 20 yardoson belülre került, 46,8 yardot átlagolt és a leghosszabb puntja 64 yardos volt, ami a héten elég volt a hét ST-játékosa címre.

NFC

Mike Evans három TD-vel és 207 yarddal vette ki a részét a Bucs csoportgyőzelméből, illetve ezzel a teljesítménnyel biztosította be karrierje kilencedik 1000+ yardos szezonját. A legjobb védő Cameron Jordan lett: a Saints klasszisa az Eagles ellen három sacket, egy kiharcolt fumble-t és öt tackle-t tett a közösbe (ráadásul a 115,5 karrier sackjével már ő a New Orleans történetének legtöbb zsákolással rendelkező játékosa). A legjobb ST-játékost pedig a Packers adja, bármilyen hihetetlen is: a visszahordó Keisean Nixon egy 105 yardos visszahordott TD-vel vette ki a részét a Vikings legyőzésében.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!