Connect with us

Hír

Jó hírek érkeztek Damar Hamlin állapotáról

A Bills safetyje, Damar Hamlin továbbra is kritikus állapotban van a kórházban, azonban javulás jeleit figyelhették meg az orvosok szerdán, számolt be a csapat a fejleményekről. A játékos barátja és üzleti partnere, Jordon Rooney pedig annyit tudott elmondani, hogy Hamlin továbbra is szedált állapotban van, de pozitív irányba halad, az orvosoknak pedig jó érzésük van a fejlődéssel kapcsolatban. Az is kiderült, hogy a tegnapi napra az oxigén ellátását 100%-ról 50%-ra tudták csökkenteni, ami szintén javulást mutat. Ettől függetlenül továbbra is kritikus az állapota és nem tudnak időtávot mondani, hogy mikor lehet további, remélhetőleg jó hírekkel szolgálni.

Hamlin játékgyűjtő jótékonysági kampánya egyébként már több mint 6,5 millió dollárnál jár azóta, hogy a pályán újra kellett éleszteni a Bengals elleni meccs első félidejében. Rengetegen fejezték ki támogatásukat ebben a formában is.

Arról továbbra sem született döntés, hogy mi lesz a Bengals-Bills mérkőzés sorsa. Egyelőre az biztos, hogy ezen a héten nem pótolják, és egyelőre a 18. forduló menetrendjén sem változtattak. Az egyik opció szerint törlik a mérkőzést és győzelmi arány szerint állítják fel a végső sorrendet a rájátszásban. A másik esélyesnek tűnő forgatókönyv szerint jövő héten sort kerítenek a találkozóra az NFC wild card köre mellett, miközben az AFC további rájátszás csapatai bye weeket kapnak, így héttel később pedig az AFC wild card körét rendeznék meg és az NFC még életben maradó csapatai kapnának egy plusz pihenőhetet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!