Connect with us

Hír

Nem megy sehová a Lions támadókoordinátora!

A Lions támadókoordinátora, Ben Johnson az egyik legfelkapottabb név volt az idei edzőkeresési ciklusban, azonban most arról tájékoztatta az érdeklődő csapatokat, hogy idén nem vállal főedzői munkát és marad Detroitban legalább még egy évet – írja Tom Pelissero.

Johnsont a Panthers, a Colts és a Texans is hívta interjúra, utóbbi kettőnél volt is, előbbihez pedig ma ment volna egy beszélgetésre, azonban erre már nem fog sor kerülni. Ez szuper hír a Lionsnek ugyanis kiváló munkát végzett a támadósor élén, DVOA mutató szerint az ötödik legjobb egységet vezényelte (pontokban szintén ötödik lett, yardokban negyedik), játékhívásait és felrajzolt playeit pedig élmény volt nézni. Az irányító Jared Goff is karrierje egyik legjobb évét hozta, a futó Jamaal Williams és az elkapó Amon-Ra St. Brown pedig berobbant a színre.

A 36 éves Johnson az egyetemen irányító volt, majd 2009-ben kezdett el edzősködni. 2012-ben került először az NFL-be, 2015-ben kapta meg első pozíciós edzői feladatait (Dolphins, TE), a Lionshöz 2019-ben került Matt Patricia alatt, a támadókoordinátor posztot pedig idén örökölte meg Anthony Lynntől. A játékhívásai kiemelkedőek voltak, de lehet jót tesz még neki egy év fejlődés, tanulás, készülés a főedzőségre, hogy jövőre még jobb jelölt lehessen – persze a veszélye is fennáll, hogy egy visszaesés esetén jövőre már nem hívják sehová.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!