Connect with us

Hír

A második legjobban fizetett rúgóvá tette Jason Myerst a Seahawks

A Seahawks megállapodott a rúgó Jason Myersszel egy szerződéshosszabbításról, jelentette be a csapat. A kontraktus négy évre $21,1 millióról szól, ami éves átlagot tekintve Justin Tucker mögött a legmagasabb a ligában. Myers egyébként szabadügynök lett volna tavasszal.

Myers nagyon érdekes karrierutat járt be, hiszen 2013-ban draftolatlan volt és nem kellett senkinek, így elment az Arena Ligába. Aztán 2015-ben igazolta le a Jaguars, megnyerte a versenyt a táborban és két és fél éven át dolgozott Jacksonville-ben, majd a Rams ellen kihagyott három mezőnygólt, így kivágták szezon közben. Innen a holtszezonban a Seahawkshoz került, de elvesztette a versenyt Sebastian Janikowski ellen, szóval a szezonkezdetre már a Jets játékosa volt, ráadásul olyan jól teljesített, hogy a Pro Bowlba is beválasztották.

Egy év után ismét Seattle-be vezetett az útja, ahol mindkét fél megtalálta számításait. 2019 óta a Seahawks kickere, idén ismét Pro Bowler lett, miután 37-ből 34 mezőnygólt és 42-ből 41 extra pontot teljesített. A 143 szerzett pontjával vezette is a ligát.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!