Connect with us

Hír

Tua már biztosan nem játszik a hétvégén, Skylar Thompson lehet a Dolphins kezdője

Tua Tagovailoa 16 nappal ezelőtt szenvedte el hivatalosan a második (de jó eséllyel a harmadik) agyrázkódását a szezonban és még mindig nem engedték ki az agyrázkódás protokollból. A Dolphinsnál is tanácstalanok a fiatal irányító bevethetőségével kapcsolatban és egyéb források is egyre valószínűtlenebbnek tartják, hogy pályára lépjen a Wild Card körben.

UPDATE: Mike McDaniel bejelentette, hogy Tua nem játszik a hétvégén és úgy készülnek, hogy Skylar Thompson lesz a kezdő. 

Tagovailoa először a harmadik fordulóban a Bills ellen szenvedhetett agyrázkódást, azonban négy nappal később pályára lépett Cincinnatiben, amikor újabb feji sérülést szedett össze és rövid időre kórházba is kellett szállítani, majd két mérkőzést kénytelen is volt kiülni. Ezt követően a Packers elleni 16. fordulóban szenvedett ismét agyrázkódást, ráadásul ez csak a meccs után derült ki, amikor jelezte, hogy tünetei vannak (jó eséllyel egy teljes félidőt agyrázkódással játszott végig).

Elképzelhető, hogy a legújabb agyrázkódása után már nem látjuk a pályán a szezonban, de szakértők szerint az sem kizárt, hogy a karrierje is veszélyben lehet.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!