Connect with us

Hír

A Cardinals és a Texans is interjúzhat Sean Paytonnal

A Denver Broncos mellett az Arizona Cardinals és a Houston Texans is engedélyt kért és kapott a Saints csapatától, hogy interjúzzanak a visszavonult, de visszatérni tervező főedző Sean Paytonnal – írja az NFL Media.

A szabályok értelmében hivatalos találkozóra és interjúra jövő keddig nem kerülhet sor, mivel Payton hivatalosan a Saints alkalmazásában áll, illetve ez az indok arra is vonatkozik, hogy a végül befutó kérőnek majd cserélnie kell a főedzőért, már amennyiben Payton végül elfogadja valamelyik állást – ami egyáltalán nem biztos még.

Idén öt főedzői állás üresedett meg (egyelőre), ebből három kapott engedélyt Payton meginterjúvolására. A Pantherst csoportriválisként a Saints minden bizonnyal megvétózta, a Coltsot pedig jó eséllyel a főedző vétózta meg a tulajdonosi helyzet miatt – erről persze hivatalos infó nem érkezett, így csak spekulációnak tekinthető.

Payton egyébként régóta szereti Kyler Murray játékát, már a draft folyamat alatt is áradozott róla. A Cardinals leginkább ezért lehet a listáján, illetve a tulajdonosi kör is nagyon türelmes, plusz valószínűleg a general manager kinevezésébe is beleszólhatna. A Texans tulajdonosi szempontból nem valami vonzó, ellenben a főedző az 1/2-es cetlivel magának választhatna irányítót és sok erőforrás állna a rendelkezésére, hogy a saját képére formálja a jelenleg nagyon kevés tehetségből álló csapatot.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!