Connect with us

Hír

Nem valószínű, hogy Lamar játszani tud a héten

A hét egyik legnagyobb kérdése, hogy pályára tud-e lépni Lamar Jackson. A válasz nagyon úgy tűnik, hogy “nem” lesz, ugyanis az NFL Media arról számolt be, hogy a PCL-sérüléssel küzdő irányító jó eséllyel nem tud majd játszani a Bengals ellen vasárnap este.

A Ravens QB-ja december elején sérült meg és csak 1-3 hét kihagyást jósoltak neki, ennek ellenére még mindig nem tudott edzésbe állni. Azóta korábbi játékosok arról számoltak be, hogy az 1-3 hét ilyen sérüléssel ugyan sokszor elég arra, hogy vissza tudjon valaki térni a pályára, de legtöbbször sokkal tovább érezni ennek a hatásait és akár hónapok is eltelhetnek, mire tényleg visszanyeri valaki a teljes mobilitását. Ez pedig értelemszerűen elég fontos része Lamar játékának, aki igyekszik, ott van a rehabilitáción, de nincs rendben a térde.

Ha Jackson valóban nem tud pályára lépni, akkor Tyler Huntley fog játszani, akivel konkrétan feleannyi pontot átlagolt a Ravens támadósora, mint Lamarral. Vele borzasztóan nehéz lesz megverni a Bengalst, még ha a kiváló formában játszó védelem képes is valamelyest meccsben tartani őket.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!