Connect with us

Hír

Packers: Úgy néz ki marad a védőkoordinátor, visszatérhet Hackett?

A Green Bay Packers ugyan szép hajrával, de összességében csalódást keltően zárta a szezont és nem jutott be a rájátszásba. Azt gondolhatnánk, hogy emiatt nagyobb változások is várhatók, azonban a jelek szerint nem ez a helyzet – már amennyiben Aaron Rodgers a folytatás mellett dönt.

A legtöbb kritika az utóbbi időben a védőkoordinátor Joe Barry felé irányult, azonban Matt LaFleur főedző elmondta tegnap újságírói kérdésre (via PFT), hogy várakozásai szerint Barry vissza fog térni a posztjára a 2023-as szezonra is, ami a harmadik idénye lesz az egység élén. Ez ugyan nem végleges, a következő napokban fejezi be a stáb értékelését LaFleur, de jelenleg így tudott nyilatkozni a témában.

A védelem ugyan a szezon végén egyértelmű javuláson ment át, például a Vikings elleni teljesítmény edzői oldalról kifejezetten tetszetős volt, azonban az idény nagy részében (és tavaly is) nagyon statikus, egyszerű, a tehetségi szinthez képest könnyen kijátszható volt a defense, így abszolút jogosak voltak a Barry leváltását követelő hangok. A jelek szerint erre még legalább egy évet várni kell.

Emellett LaFleurt megkérdezték arról is, hogy a Broncostól menesztette Nathaniel Hackettnek lehet-e ismét helye a stábjában. A főedző elmondta, hogy megfordult a fejében a dolog, beszélt is korábbi támadókoordinátorával, de még nem hozott döntést az ügyben. Ezen kívül nem zárta ki teljesen azt sem, hogy átadja a játékhívásokat a jövőben, hogy a csapat más részeibe jobban bele tudjon folyni – persze ezt már többször is elmondta, mégsem mondott le a játékhívásokról, így nem is számítanánk erre.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!