Connect with us

Draft

Offseason indító mock

Lassan végleg elér minket az offseason, aminek közeledtét most egy mock drafttal fogjuk még jobban érzékeltetni.

Véget ért már az egyetemi szezon és az NFL-ben is mindössze 4 csapatot foglalkoztat még a jelenlegi idény. Ideje tehát belekanyarodni a mock draftok időszakába. Az offseason ezen pontján még elsősorban a trade nélküli mockok szoktak dominálni, amit én is tiszteletben tartok, de az utolsó fordulóban kialakult káosz miatt az 1/1 elcserélésén egyszerűen nem lehetett nem elgondolkozni. Így tehát itt van nektek az egy cserét tartalmazó mock!

TRADE 1/1 Indianapolis Colts (from Bears)
CJ Stroud
QB, Ohio State

Bears adja: 1/1
Colts adja: 1/4 + 2023/2 + 2024/1

Luck óta keresi a megoldást a Colts, az idei offseasonban pedig nem tehetik meg mégegyszer, hogy egy lecsúszóban lévő veteránnal oldják meg a posztot. Bár Bryce Young jelenleg a konszenzus 1/1 játékos, azon túl, hogy alacsony, a 200 font alatti testsúlya talán még többeknél fog kérdőjeleket állítani a neve mellé. (1997 óta csupán 2 irányítót draftoltak 6’0″-s magasság és 200 fontos testsúly alatt – egyiket sem vitték a 4. körnél korábban). Stroud megfelel az irányító kritériumoknak felépítésben és a modern kori elvárásokban is. Az utolsó egyetemi meccsén a legnagyobb ellenfél ellen karrierje legjobb meccsét hozta le, mellyel megválaszolt pár égető kérdést a mozgékonyságával és az off platform megoldásaival. Fiatal, pontos, remek adottságok. Ilyenre szeretnek a csapatok felépíteni egy projektet. Különösen Chris Ballard, akinek megvannak az egyes posztokhoz tartozó fizikai minimum elvárásai, amiket szerintem nem fog sutba dobni, emiatt nem Young lesz a boardjuk tetején.

1/2 Houston Texans
Will Levis
QB, Kentucky

Bizalomkeltő Junior éve után nem lépett sokat előre Seniorként, de elvesztette a támadókoordinátorát, legjobb elkapóját és egy rettenetes fal mögött játszott 2022-ben. Mindenre persze nem mentség a körülmény, de az NFL scoutok imádják majd az ágyú karját, prototípus erős felépítését és azt, hogy minden passzt meg tud dobni. Persze jobb lett volna ha ezt többször teszi meg. A drafton a potenciált nézik a csapatok, az pedig a kora ellenére is magas lehet nála. Nick Caserio New England-i tartózkodása alatt a csapat csak jó felépítésű, magas és erős karú irányítókat draftolt. A liga legkisebb irányítóját ő sem gondolom, hogy be merné tenni a Texans rettenetes fala mögé (ahonnan ráadásul Tunsil könnyen lehet, hogy távozni fog).

1/3 Arizona Cardinals
Will Anderson
ED, Alabama

A class vélhetően legjobb játékosa. Nem felelt meg a 2022-es szezon előtti elvárásoknak, de azok igazából olyan magasan voltak, hogy annak nem is lehetett megfelelni. Mindentől függetlenül három éven át volt az ország egyik legjobb védőjátékosa, aki már true freshmanként is kezdő volt az első perctől kezdve az Alabamán. Hajlékony, gyors, remek bevágásai vannak, ismeri a pass rush move-okat és még ereje is van. Az ilyen védőkkel nem szoktak befürödni az NFL-ben sem, a Cardinals védelmének pedig mint egy falat kenyérre olyan nagy szüksége van egy domináns védőre a falban (főleg Watt visszavonulása után).

[ppp_patron_only level=”3″ silent=”no”]

1/4 Chicago Bears (from Colts)
Jalen Carter
DT, Georgia

Ha igazán fényesre csiszolt gyémántot keresünk a 2023-as classban, akkor Anderson és Carter az a két játékos, aki valóban elit prospecteknek számítanak. A Bears lemozgása a Colts pickjére ezért is nagyon kézenfekvő és olyan trade, amit áprilisig még jó sokszor látni fogunk a mockokban, mert ebben az esetben a két generációs védőtehetség egyike biztosan elérhető lesz még számukra. A liga legrosszabb védelmében pedig borzasztó nagy szükség lenne Carterre. A Georgia tavaly 5 első körös védőt adott az NFL-nek, majd egy évvel később újra bajnok lett a csapat ugyancsak a védelmének hathatós közreműködésével. Carter két éve a legjobb játékosa ennek az egységnek. Mozgása, hajlékonysága, egyensúlya olyan mint egy külső pass rushernek, de emellé közel 140 kilógrammot mozgat. Egy szörnyeteg a fal közepén.

1/5 Seattle Seahawks (via Broncos)
Bryce Young
QB, Alabama

Ezt hívják nyerészkedésnek. A Seattle ölébe hullik mindenféle mozgás nélkül a draft talán legjobb irányítója. Geno Smith tett annyit a mögöttünk hagyott szezonban, hogy kapjon egy újabb évet a csapat élén és mögötte Young nem kell, hogy első nap a kezdőbe legyen dobva. Az idei évet látva jövőre nagyon távol lesz a Hawks attól, hogy ilyen magasan pickelhessen, így egyszerűen ki kell használni az eléjük kerülő lehetőséget. Young a mutatott produkció alapján 1/1 kéne legyen, de a már említett dolgok miatt nálam ebben a mockban nem lett az. A Seattle nem kockáztat semmit ezzel és ki tudja, 11 évvel ezelőtt egy hasonlóan undersized irányítóval végülis szerencséjük volt (még ha Wilson erősebb testű és minimálisan magasabb is volt).

1/6 Detroit Lions (via Rams)
Christian Gonzalez
CB, Oregon

A draft ezen pontján van egy minőségbeli lépcső. A két top védő és az irányítók után egy elég népes társaság alkotja a következő kategóriát. Slágertipp lesz közülük a corner a Lionshöz. A nevek felcserélésével lehet még esetleg játszani. Gonzalez remek felépítésű játékos kiváló atletikai adottságokkal. Ha aktív lesz a konditeremben és a technikáját is csiszolja még, akkor kiváló emberező corner lehet belőle. A Lions lehengerlő támadósorában alig vannak hiányposztok, de a védelemben óriási szükség van a tehetségszint emelésére.

1/7 Las Vegas Raiders
Paris Johnson
OT, Ohio State

Rengeteg mindenre volna szükség Las Vegasban, de amíg bizonytalan egy csapat jövője, a legjobban a falakat éri meg erősíteni. Arra pedig bőven rá is fér a toldozás. Johnson két kiemelkedő kezdő éven van túl. Játszott guardot és vak oldali tackle-t is a Buckeyesban, Kolton Milleren túl pedig mindenhova kellene játékos Las Vegasban. Paris megadja a lehetőséget a flexibilitásra. Szánhatják RT-nek is, megvan az atletikussága a szélső poszthoz, de ha arról van szó a fal belsejében is elkezdheti a karrierjét. Bárki is lesz az irányítója a Raidersnek, örülni fog még egy jó falembernek maga elé. Különösen, ha McDaniels elcsábítja a 45 éves Bradyt.

1/8 Atlanta Falcons
Tyree Wilson
ED, Texas Tech

A támadósorban kevesebb a lyuk mint elsőre gondolná az ember. Nyilván az irányító kiléte hatalmas kérdőjel, de ezt nem ezzel a pickkel fogják megoldani. Ehelyett a csapat évek, évtizedek(?) után végre szert tehet egy minőségi pass rusherre. Wilson egyedi adottságokkal bír, gyors és jól használja ki evező méretű karjait. Néha talán túlságosan is az adottságaira támaszkodva nyeri párharcait és több kifinomultabb move kell majd tőle a profik között, de így is egy top10-es prospectről beszélünk, aki akár már rookie-ként is a Falcons elmúlt 10 évének legjobb pass rushere lehet.

1/9 Carolina Panthers
Anthony Richardson
QB, Florida

Mivel még nincs vezetőedző a Panthersnél nehéz rámondani, hogy ők hajlandóak lennének-e belenyúlni egy ilyen rizikós pickbe vagy sem. Fitterert sem igazán ismertük még ki, hogy mennyire kockázatkereső GM, de a langyos vízből ideje elmozdulni. Richardson nem áll készen arra, hogy ’23-ban kezdhessen, így ebben az esetben kell egy évre egy híd QB (Darnold ha jó nem is, rettenetes sem volt). Egy intenzív tanulóév után azonban a számegyenes minden véglete kijöhet Anthonyból. Ő egy Josh Allen testbe öltött játékos, aki úgy képes futni és mozogni mint Lamar Jackson. Fel kell építeni mert nagyon sok alapvető irányító dolog kezdetleges és/vagy rossz nála, de a potenciálja olyan magas, hogy verdesi a felhőket. Rizikós pick, nem is kicsit, de egy nagy testű, futkározós irányítóval egyszer volt már sikeres ez a franchise, még ha a mozgása közelről sem hasonlítható Richardsonnak Newtonhoz.

1/10 Philadelphia Eagles (via Saints)
Lukas Van Ness
ED, Iowa

Szívem szerint Bijant vinném itt az Eagles helyében, de tudom, hogy hamarabb lesz békaeső, mintsem hogy Roseman egy ilyet meghúzzon. A futón kívül viszont egyértelműen a védelmet kell erősíteni. Bradberry szerződésének lejártával jöhetne corner is, de Howei szíve csücske a védőfal, így inkább ide választok egy nagy risert. Van Ness egy nagyon flexibilis játékos. Elsősorban külső pass rusher, de be lehet mozgatni egyes szituációkban a fal belsejébe is. Remek induló sebessége van és kiemelkedő az ereje is. Érdekesség, hogy nem volt teljes munkaidős játékos a Hawkeyes védelmében a sűrű rotáció miatt, de az ilyen típusú játékosokat szeretik az utóbbi időben Philadelphiában.

1/11 Tennessee Titans
Peter Skoronski
OT/OG, Northwestern

A Titans támadófala szétesett. A center és a jobb oldali tackle kivételével lejár a kezdők szerződése, amibe beletartozik Lewan is. Skoronski egy nagyon biztos pick, a bust faktor nagyjából zéró az esetében, az elmúlt évek 1-1 mellényúlása miatt (Isaiah Wilson, Caleb Farley) pedig nagyon kéne egy ilyen játékos most a csapatnak. Egyes csapatoknál a rövid karjai miatt lehet, hogy nem fognak tackle-ként kalkulálni vele és rögtön guardként képzelik el, de a Titans falának teljes bal oldala üres, így itt akár beleférhet, hogy megnézik át tudja-e emelni a játékát a profik közé a fal szélén, és ha mégse, akkor is lesz egy remek guardjuk.

1/12 Houston Texans (via Browns)
Jaxon Smith-Njigba
WR, Ohio State

Értetlenül állok a Smith-Njigba csúszását az emberek arcába toló médiumok előtt. A recency bias nagyon erősen hat a Buckeyes elkapójának megítélése kapcsán. Kihagyott egy évet miután az egész egyetemi liga legjobb elkapója volt 2021-ben. Ja’Marr Chase ugyanilyen utolsó két évet tudhatott maga mögött, mégse érezte meg a draft értéke. Smith-Njigba nem lesz a leggyorsabb játékos a combine-on, sem a legerősebb, de kiemelkedő útvonal futó, remekül szeparálódik és érzi az elkapó poszt minden apróságát. A tavalyi év legjobb slot elkapója Amon-Ra St. Brown hasonló erényekkel bír és láttuk mennyire képes dominálni. Az újonc irányító így megkapja az első fegyverét, akit gyorsan meg lehet játszani, amire szükség is lesz, mert a támadófal sem kész még.

1/13 New York Jets
Bryan Bresee
DT, Clemson

Bresee meghatározása borzasztó nehéz. Sok sérülés és családi tragédiák miatt sose futotta be azt az utat, amit a 2020-as class első számú recruitjaként gondoltak róla, mégis amikor játszani tudott, megmutatta mennyire jó játékos. Erős, belső védőfalemberekhez képest nagyon atletikus, de több produktivitást vártunk volna talán. Quinnen Williamsszel kissé könnyű frontot alkotnának, de pass szituációknál igazi game changer lehetne ez a védőfal Breseevel, aki ha beválik nem kéne feltétlenül jövőre 20 millióval megdobni Williamst sem.

1/14 New England Patriots
Jordan Addison
WR, USC

Massachusetts államban egy fehér fószer hangosan felkiált. Kevesebb a dinamizmus ebben a Patriots támadósorban mint az igazit kereső leányzó az onlyfansen. Mac Jones még egy évet kap, hogy előrelépjen, ehhez azonban meg kell adni neki a lehető legtöbb segítséget. Addison bár alulméretezett, elképesztő agilis, remek kezei vannak és pontos útvonalfutó. Kicsit hasonlít a tavalyi évből Garrett Wilsonra az, amit kínál és amire lehet használni. Egy all around játékos aki a slotból, de kívülről is tud indulni és egyszerűen üresre játsza magát a mozgásának hála, vagy mert megtalálja a zónák közötti réseket.

1/15 Green Bay Packers
Darnell Washington
TE, Georgia

Zsinórban három első körös Georgia védő draftolása után itt egy támadó ugyancsak a Bulldogsból. Washington egy befejezetlen projekt. Úgy blokkol (futáshoz), hogy támadófalemberként is kiválasztanák a második napon, két méteres magassága ellenére remek a mozgása és a kezei is jók. Ezt kevésbé mutatta meg a Georgián, mert nem nagyon használták, de a középiskolában még elkapó volt, ami jó előjel. Ez a magas draftolási pont a potenciálnak szól, hiszen első körben elkapó tight endet draftolnak csak a csapatok. Azonban Washington már az első meccsein is egy borzasztó hasznos blokkoló lehet, ami a rengeteg screent és rövid passzt használó LaFleur rendszerben nagy érték, miközben az elkapó erényeit is szépen lassan ki lehet bontogatni. Gutekunst pedig szereti a potenciált draftolni.

1/16 Washington Commanders
Devon Witherspoon
CB, Illinois

Remek játékintelligencia és nagyon jó labdaérzék. Witherspoon sok labdába ér bele, ami egy ilyen domináns front mögött sokat kamatozhat a profik között is. Korrekt atléta, de nem tőle lesz hangos majd a combine, így talán nem fog a top10-ig felmenni a boardokon. Azonban érti a játékot, olvassa a route-okat és az irányítók tekintetét, fejben gyorsan dolgozza fel az eseményeket és a class talán legjobb futás elleni cornere, aki nem fél szerelni. Nagyon magas padlóval érkezik a ligába Witherspoon, aki egy kis kiegyensúlyozottságot hozhatna a fővárosiak nagyon hektikus corner posztjába.

1/17 Pittsburgh Steelers
Broderick Jones
OT, Georgia

Csupán másfél évnyi kezdő tapasztalata van a bajnok vak oldali tackle-jének, de ezalatt megmutatta, hogy első körös tehetségről beszélhetünk. Bár a tapasztalatlansága miatt még sok területen kell javulnia, megvan az ereje, felépítése és atletikai képességei is, hogy egy kiemelkedő tackle legyen a legmagasabb szinten is. A Steelersnek hatalmas szüksége volna javulásra a támadófalban.

1/18 Detroit Lions
Siaki Ika
DT, Baylor

A liga 5 legrosszabb egysége között volt a Lions futás elleni egysége. A legnagyobb need a corner volt, oda már érkezett segítség, így most ideje a másik problémával foglalkozni. Ika közel 160 kilós termetéből kitalálható, hogy egy nose tackle-ről van szó, akit nem igen lehet elmozgatni a pozíciójáról és termete miatt le fogja kötni két támadófalember figyelmét. Az a fajta játékos, aki nem maga gyűjti majd a statisztikákat, hanem hozzásegíti a többieket a sajátjaik javításában. Elsősorban tehát egy remek futás elleni védő lesz, de az alkatához képest remek mozgása miatt van benne pass rush potenciál is. Tisztán passz szituációknál ugyanis képes volt benyomni a falat középen az egyetemen is. Nem vagyok teljesen biztos benne, hogy top20-as picket ér ez a csomag, de a Lionsnak őrült nagy szüksége volna egy domináns játékosra a fal közepén.

1/19 Tampa Bay Buccaneers
Drew Sanders
LB, Arkansas

Hát itt van baj. A Buccaneers kerete öreg és le van pusztulva. Persze édes szenvedés ez úgy, hogy a Super Bowlt sikerült bezsebelni, de attól még a következő 1-2 év a takarításról és a rebuildről fog szólni. Az első játékos ehhez pedig Lavonte David jövőbeli helyettese. A franchise valaha volt egyik legjobb játékosának szerződése ugyanis lejár és teljesen értelmetlen lenne egy 33 éves linebackernek meghosszabbítani az újjáépítés elején a szerződését. Sanders mondjuk csak a pozíciója miatt illik David helyére, a játéka inkább White-éra hasonlít (akinek utolsó évbe lép a szerződése). Nagy darab linebacker jó sebességgel, aki remek blitzelő. Mivel -54 milliója van jelenleg a Buccaneersnek, legkésőbb két év alatt vélhetően mindkét linebacker távozni fog, így pedig szükség lesz az új erőre.

1/20 Seattle Seahawks
Myles Murphy
ED, Clemson

Young már az ölébe hullott a Seattle-nek, most pedig egy másik nagyobb nevű csúszás is a Washington állami csapatnál áll meg. Murphy magasabban is el szokott menni a mockokban, egyelőre én picit kevesebbet látok bele, ami persze változhat még a következő hónapokban. Nagyon safe pick a Clemson védője, futás ellen remek játékos, aki pass rushban is csinált megannyi szép dolgot. A magas padló mellett egyelőre nem annyira látom a magas plafont az esetében, hogy top10-ben vigyem ki, de ezen a ponton már közel stealnek minősül. Bár vannak rusherei a Seattle-nek, egyik sincs azon a tehetségszinten mint Murphy, így másodszor örülnek annak, hogy az ölükbe csúszik egy izgalmas játékos.

1/21 Miami Dolphins FORFEIT

-, –

1/22 Los Angeles Chargers
Jalin Hyatt
WR, Tennessee

Sebesség, sebesség és sebesség. A középtávoli útonalakra ott vannak a mostani WR-ek és TE-k, de Herberttel nem tehetik meg hosszútávon, hogy nem kap olyan társakat, akikkel ki lehet használni, hogy a liga egyik legerősebb karú játékosa van a csapatnál. Mike Williams remek szélső elkapó, de ő inkább fizikálisan dominálja a cornereket mintsem túlfutna rajtuk. Hyatt remek harmadik számú opciója lesz ennek az offense-nek, és a pálya közepét támadó futók és Keenan Allan számára is helyet tud adni a sebességének hála. Aki szereti a látványos támadófocit, összerakhatja a két kezét, ha ez a játékos-csapat kapcsolat valóra válik áprilisban.

1/23 Baltimore Ravens
Quentin Johnston
WR, TCU

Bár megállapodás még nincs, úgy tűnik hogy a Ravens továbbra is Jacksonnal számol a center mögött, azonban Greg Roman távozásával mindenképp változni fog a támadósor képe. Bárki is lesz az OC, szükség van egy igazi X receiverre, akire fel lehet dobni a labdákat. Batemannel is, de a kiesése után főleg fájó volt nézni, kiknek kéne dobáljon az irányító Andrewson kívül. Johnsonnak a sebessége és az alkata is megvan hozzá, hogy a pálya szélén tudjon nyerni, az alkatához képest pedig jó a gyorsulása is.

1/24 Minnesota Vikings
Joey Porter Jr
CB, Penn State

Dantzler korrekt de nem jó, Patrick Peterson pedig hiába volt jó, öreg és lejár a szerződése. Minnesotában amúgy is jobban kedvelik a nagyobb darab, fizikális, jól presselő cornereket. Ebbe a profilba pedig tökéletesen beleillik Porter. Néha talán túl agresszív is, ami sok zászlót érhet, de van tapasztalata emberezésben és zónázásban is, így azonnali segítség lehet a legnagyobb needen.

1/25 Jacksonville Jaguars
Michael Mayer
TE, Notre Dame

Engram szerződése lejár a csapatnál és kérdés akarnak-e neki egy nagy összegű újat adni azok után, hogy karrier évet hozott 2022-ben. Nem gondolom, inkább az olcsóbb, de semmivel sem rosszabb opció felé fordulnék a helyükben. Mayer remek kezekkel van megáldva, jól mozog a zónák között és 5-15 yard között kevés biztosabb célpont van nála college szinten. Blokkolni képes, de nem konzisztensen elit benne, a mozgása pedig inkább csak fluid mintsem igazán dinamikus. Nem kiemelkedő atléta, sebessége nincs a top szinten és az elkapás után sem olyan dinamikus, hogy folyton hozza az extra yardokat. Egy biztos picknek gondolom, első körös tehetségnek, de a plafonja nincs ott mint a legjobb TE prospecteknek az elmúlt évekből. Ezért elérhető még itt a kör végén. Lawrence azonban a tenyerébe csaphat, egy nagyon jó játékossal erősödne a Jaguars támadósora.

1/26 New York Giants
Josh Downs
WR, North Carolina

Downs egy slot only játékos. Ez azonban azért nem fontos, mert 3 új kezdő WR-re van szüksége a Giantsnek, köztük a slot elkapóval is. Jó játékosokra, playmakerekre van szükség, ez pedig elmondható Downsra, aki apró termete ellenére volt nagyon eredményes már az egyetemen is és két év alatt 19 touchdown köthető a nevéhez.

1/27 Dallas Cowboys
Bijan Robinson
RB, Texas

Igen tudom, futót első körben stb. A véleményem, hogy sokkal nagyobb baromság nagy összegű második szerződést adni egy futónak mintsem az első kör végén pikelni egyet. Hello Zeke. Elliotot ha kivágják (és vélhetően ki fogják) kelleni fog a futó, mivel Pollard szerződése is lejár, cap nincs, ellenben a Cowboysnak szüksége van egy minőségi running backre. Bijan tehetségben ott van Barkley szintjén, kérdés nélkül benne van az idei class top10 legjobb játékosában, de a pozíciója miatt idáig csúszott. Bár kéne elkapó is, hiszen Lamben túl az a poszt is kérdőjeles, a legfontosabb, hogy top skill játékosból meglegyen a csapat. Robinsonnál pedig nincs igazán egyetlen jobb skill játékos sem az idei classban, ráadásul akár slot elkapóként is megállná a helyét.

1/28 Buffalo Bills
O’Cyrus Torrence
G, Florida

Akadnak gondok, a safety sor öregszik és Poyer szerződése le is jár, de a legnagyobb probléma, hogy ez a fal nem képes blokkolni úgy, ahogy egy Super Bowlba vágyakozó csapattól elvárható volna. Bár a Bills egy passzoló csapat, nem ártana, ha a futójátékuk is túlmutatna annál, hogy Allen néha megiramodik a labdával. Torrence amellett, hogy az egyetemi liga talán legjobb futásblokkoló guardja, 4 év és több mint 3000 snap alatt nem engedett egyetlen sacket sem. Baromi erőszakos, erős játékos, akiben benne van a lehetőség, hogy már rookie-ként is a legjobb falembere legyen ennek a nem túl jó egységnek.

1/29 Cincinnati Bengals
Brian Branch
S, Alabama

Mindkét kezdő S szerződése lejár, akik közül Bates visszatérésére a tavalyi huzavona után nem sok esély van. Daxton Hill egyelőre nem tudta beverekedni magát a kezdőbe, így papíron 2 kezdőt is keres a Bengals, és Branch akkor is jól jönne a sok nickel és dime felállások miatt, ha Vonn Bell visszatér és esetleg Hill is szintet tud lépni. Branchet a Bama védelmének star játékosaként rengeteg pozícióban és rengeteg feladatkörben használták és mindben kiemelkedőt nyújtott. Ha Bates nem tér vissza, azonnal a legjobb safetyje lehet a csapatnak.

1/30 Denver Broncos (via 49ers, Dolphins)
Cody Mauch
G, North Dakota State

Borzasztó lyukas ez a támadófal. Bolles (aki térdszalag-szakadásból jön vissza) és Meinerz az egyetlen biztos pontok. Mauch bár OT volt, vélhetően G lesz a profik között, de ha Bolles nem épül fel vagy lassabban teszi mindezt, még az is benne van, hogy tartaléknak LT-be is beálljon. Atletikus képességei meglehetnek a külső poszthoz is (lévén anno TE recruit volt) a kérdés a karhosszával lesz. Akár guardban, akár right tackle-ben, esetleg emergency left tackle-nek is el lehet képzelni. Ez a sokoldalúság pedig nagyon kelleni fog egy ennyire lyukas egységben.

1/31 Kansas City Chiefs
Dalton Kincaid
TE, Utah

Kelce 34 éves lesz az új idényben. Lassan el kell gondolkodni az őrségváltásról és jobb ezt úgy megtenni, hogy az utód tanulhat még 1-1 évig az öregtől. Kincaid borzasztó sok dologban emlékeztet Kelcere. Remek induló sebessége van, képes támadni a pálya mélyét is. Természetes elkapó, szökőévente ejt csak el labdát és jó a contested catcheknél is. Blokkolóként találunk nála jobbat is a classban, de mint elkapó nem sokat. A Utahban ő volt az első számú fegyver, amire Kelce háttérbe szorulásával itt is számíthat, ha beválik. Kicsit a jövőnek szól ez a pick, de már első évében is a csapat segítségére lehet mint második számú tight end/big slot elkapó. Különösen, hogy Juju szerződése lejárt.

1/32 Philadelphia Eagles
Kelee Ringo
CB, Georgia

Sokat vesztett az értékéből Ringo a szezon előtthöz képest, főleg a szezon végén mutatottak miatt, de az offseason ezen pontján még nem vagyok benne biztos, hogy választanék más CB-t helyette ebben a szituációban (ez lehet változni fog). Ringo remek alkattal bír, erős, nem is lassú, legalábbis mozgásban nem. Fejben azonban sok hiányossága van és nem úgy néz ki, mint aki két éve kezdő a liga legjobb védelmében. Lassú a feldolgozókészsége és lassan reagál route-okra, emellett inkonzisztens szerelő. Rossz prospectnek egyáltalán nem lehet nevezni, de az a top kalibert sem látom már benne mint szezon előtt.

[/ppp_patron_only]

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!