Connect with us

Hír

Pihentet a Ravens, Anthony Brown lesz a kezdő irányító

A Ravens ma a Bengals ellen lép pályára, a cél pedig az lehet(ne), hogy egy győzelemmel kiharcolják a pénzfeldobást a jövő heti egymás elleni wild card meccs pályaválasztásának jogáért. Baltimore-ban azonban úgy tűnik nem tartották olyan fontosnak ezt, és pihentetni fogják kulcsjátékosaikat, vagy legalábbis egy részüket. Az amúgy is sérült Lamar Jackson mellett ugyanis a csereirányító Tyler Huntley is inaktív, így a draftolatlan újonc Anthony Brown fog kezdeni QB poszton.

Ha jól számolunk, ő már a 67. kezdő irányító lesz az idei szezonban, ami rekordnak számít a nem-sztrájk szezonokat számolva (1987-ben 87 kezdő QB lépett pályára). Brown a héten az elsőcsapatos snapek nagy részét megkapta az edzésen, ugyanis Huntley váll- és csuklósérüléssel bajlódott. Állítása szerint tudott volna játszani, de úgy tűnik a Ravens nem akarta erőltetni. A rájátszásra Jackson játéka egyelőre kérdéses, és ha ő nem lesz ott a pályán, akkor Huntley-val kellene megverni feltehetőleg a Bengalst (bár még alakulhat máshogy a dolog), így lehet nem is akarják felfedni minden kártyájukat.

Brown idén egyszer már pályára lépett, a Steelers ellen kellett beállnia, 5 passzából 3 volt sikeres 16 yardért, plusz volt három futása -5 yardért. A Ravens nagyon a futásra koncentrált, miután ő beállt, ez várható most is. Brown mellett egyébként inaktív lesz a futó JK Dobbins és a tight end Mark Andrews is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!