Connect with us

Hír

Sean McVay jövője megint kérdéses, lehet nem edzősködik tovább

Sean McVay már korábban is elmondta, hogy nem tervez örökké edzősködni és ennél nyugalmasabb életre vágyik. A visszavonulással kapcsolatos hírek már tavaly is felröppentek, a Super Bowl után azonban a főedző vissza akart térni a Rams élére. Az idei szezon azonban nagyon sokat kivett belőle, rengeteg nehézséggel kellett megküzdenie, így most egy kis időre van szüksége, hogy átgondolja, hogyan tovább. Adam Schefter számolt be arról, hogy a Seahawks elleni idényzáró után McVay egy időre elvonul feltöltődni és meglátja, van-e kellő energiája a 2023-as szezonhoz.

Schefter információi szerint McVay oda-vissza pattog a döntésben és időre van szüksége, hogy feldolgozza, ami az utóbbi egy évben történt: Super Bowl győzelem, a tévétársaságok érdeklődése, házasság, felesége szülőhazájának (Ukrajna) megtámadása, nagyapja elvesztése és emellé az elvárásoktól messze elmaradó csapat edzése. A Rams 5-11-es mutatóval áll, McVay karrierjének ez lesz az első negatív mérlegű szezonja.

A következő idény sem indul feltétlen könnyen, hiszen ugyan sok sérült visszatér a csapathoz, ellenben sok a lyuk, első körös pick nincs, a sapkában is szűkösek az erőforrások, ráadásul még a támadókoordinátor Liam Cohen is visszamegy a Kentucky egyetemre dolgozni.

Ha a 36 éves McVay a távozás mellett dönt, akkor a tévétársaságok kapkodni fognak utána, és őt is érdeklik az ilyen lehetőségek. Ha esetleg tényleg távozna, és később meggondolná magát, akkor visszatérése esetén a Ramshez kötné a szerződése még négy éven keresztül.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!