Connect with us

Hír

Rodgers elcserélése reális forgatókönyv

Aaron Rodgers jövője megint téma, zsinórban harmadik holtszezonja. Ugyan tavaly aláírt egy elég zsíros szerződést, most ismét opció a visszavonulása, de nem csak ez, hanem az is, hogy egy másik csapatban kezdi meg a 2023-as szezont. Adam Schefter arról számolt be, hogy “nagyon is reális” forgatókönyv egy Rodgers-csere, és mind a játékos, mind a csapat tisztában van azzal, hogy akár véget is érhet a kapcsolatuk a holtszezonban.

Az ESPN insidere szerint a Packers túl fog adni pár fontos játékosán a holtszezonban, hiszen nem áll valami jól a fizetési plafonban, ez pedig valószínűleg nem fog tetszeni Rodgersnek – aki korábban elmondta már, hogy egy rebuildnek nem szívesen lenne a tagja így lassan 40 évesen. A probléma ebben az egészben az, hogy az irányítót pénzügyi okokból nem egyszerű elcserélni, hiszen hatalmas halott pénzt hagyna maga után.

Mögötte az első körös Jordan Love egyébként a lehetőségre vár, és ha Rodgers marad, akkor könnyen lehet, hogy cserét fog kérni, mert úgy érzi, hogy készen áll a játékra és játszani is akar most már – írja Jeremy Fowler.

Nagy kérdés, hogy a Packers milyen irányba akar elindulni idén, mindenesetre jelenleg Rodgers estében mindhárom opció elképzelhető: a maradás, a visszavonulás és egy csere is.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tuskó Hopkins
Tuskó Hopkins
1 year ago

Végül is a Jets-nek is kéne irányító, esetleg utána a Vikings. Mintha egy hasonló “filmet” már láttunk volna.

Bujdy Bujdy
Bujdy Bujdy
Reply to  Tuskó Hopkins
1 year ago

Azzal anno elég jól járt a Packers…

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
1 year ago

Rájöttem, rájöttem! Rodgers már visszavonult és az utóbbi időben Javier Bardem játszik helyette:
comment image

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x