Connect with us

Hír

Rodgers elcserélése reális forgatókönyv

Aaron Rodgers jövője megint téma, zsinórban harmadik holtszezonja. Ugyan tavaly aláírt egy elég zsíros szerződést, most ismét opció a visszavonulása, de nem csak ez, hanem az is, hogy egy másik csapatban kezdi meg a 2023-as szezont. Adam Schefter arról számolt be, hogy “nagyon is reális” forgatókönyv egy Rodgers-csere, és mind a játékos, mind a csapat tisztában van azzal, hogy akár véget is érhet a kapcsolatuk a holtszezonban.

Az ESPN insidere szerint a Packers túl fog adni pár fontos játékosán a holtszezonban, hiszen nem áll valami jól a fizetési plafonban, ez pedig valószínűleg nem fog tetszeni Rodgersnek – aki korábban elmondta már, hogy egy rebuildnek nem szívesen lenne a tagja így lassan 40 évesen. A probléma ebben az egészben az, hogy az irányítót pénzügyi okokból nem egyszerű elcserélni, hiszen hatalmas halott pénzt hagyna maga után.

Mögötte az első körös Jordan Love egyébként a lehetőségre vár, és ha Rodgers marad, akkor könnyen lehet, hogy cserét fog kérni, mert úgy érzi, hogy készen áll a játékra és játszani is akar most már – írja Jeremy Fowler.

Nagy kérdés, hogy a Packers milyen irányba akar elindulni idén, mindenesetre jelenleg Rodgers estében mindhárom opció elképzelhető: a maradás, a visszavonulás és egy csere is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!