Connect with us

Hír

Skylar Thompson kezd a Dolphinsban, Hurts úgy tűnik visszatér, Huntley játéka kérdéses

Irányítóhírek az utolsó forduló előtt. 

Ahogy sejteni lehetett, a Dolphinsnál Skylar Thompson fog kezdeni, ugyanis Teddy Bridgewater a törött ujjával nem tudott edzeni a héten – arra még van esély, hogy a cserepadra leüljön. Tua Tagovailoa továbbra sem bevethető az agyrázkódása miatt.

A Kansas State hetedik körös újonca idén egy meccsen kezdett már és összesen hatszor lépett pályára, 54,1 százalékos pontossággal dobált 382 yardot, 1 TD-t és 3 interceptiont.

A Dolphinsnak egy győzelem és egy Patriots-vereség kellene ahhoz, hogy bejusson a rájátszásba – ahol még nem tudni, ki irányítana.

Ha már Jets-Dolphins meccs, akkor jegyezzük meg, hogy Mike White azért nem tudja vállalni a játékot a New York-iaknál, mert elmondása szerint öt bordája is eltört.


Az Eaglesnél ugyan Jalen Hurts kérdőjeles besorolást kapott a csapattól a Giants elleni szezonzáróra, de úgy tűnik játszani fog – legalábbis Nick Sirianni főedző erre engedett következtetni azzal, hogy szerinte “jó irányba halad”. Hurts vállsérülés miatt hagyott ki két meccset is (mindkettőt elbukta az Eagles), majd limitáltan edzett ezen a héten.

Az Sasoknak nyerniük kell ahhoz, hogy bebiztosítsák az első kiemelést, ezzel a hazai pálya előnyét és a pihenőhetet a wild cardra.


A Ravensnél Lamar Jackson továbbra sem bevethető, azonban a csere Tyler Huntley is sérüléssel bajlódik, a válla és a csuklója is fáj, ezért egész héten csak limitáltan edzett, majd kérdőjeles besorolást kapott a Bengals elleni zárófordulós találkozóra. John Harbaugh főedző nem tudta biztosra mondani, hogy tudja majd vállalni a játékot, de azért úgy látja, hogy jó esély van erre.

Ha mégsem így lenne, akkor Anthony Brown ugorhatna be a helyére élete első kezdő meccsére.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!