Connect with us

Hír

DeShon Elliott: Aaron Rodgers nem tisztel minket

Lions@Packers meccsel zárul az idei alapszakasz, és amennyiben a Seahawks kikap, úgy mindkét csapat számára lesz tétje a találkozónak. Amennyiben viszont a Seattle megveri a Ramst, úgy Lions számára véget ér a szezon, de az elmúlt napok nyilatkozatai alapján így sem kell amiatt aggódni, hogy Dan Campbell fiai ne adnának bele mindent.

Dan Campbell: Ha lesz tétje a meccsünknek, ha nem, mi mindent beleadunk

Aaron Rodgersnek idén volt már pár olyan nyilatkozata, ami nagyon nem tetszett a Lions játékosainak. Először a két csapat egymás elleni meccse után mondta, hogy a “Packers nem kaphat ki ilyen csapatok ellen”. Másodszor a Rams elleni mérkőzés után javította ki az őt interjúvoló riportert, hogy a Green Bay-nek nem három, hanem csak két pozitív mérlegű csapattal kell megküzdenie, ugyanis a Lions csak 50 százalékos mutatóval rendelkezik.

“Ez sokat jelent számunkra, ugyanis úgy érezzük, hogy egyáltalán nem tisztel minket. Rodgers nem tiszteli a Lionst és a csapata sem tiszteli. Ki fogunk menni a pályára és szájbaverős focit fogunk játszani. Megmutatjuk, hogy nem lehet minket így lenézni”

– mondta a Detroit védője, Deshon Elliott.

Örök igazság, hogy nem szabad hergelni az ellenfelet, mert ritkán jön ki belőle jól az ember, de ha mégis, akkor sem lesz tőle szimpatikusabb senki. Ugyanakkor Rodgers védelmében érdemes megjegyezni, az első beszólásakor a Lions 1-6-os mérleggel állt és egy komolyabb célokkal rendelkező csapat nem kaphat ki egy 1-6-os gárdától. Emellett pár napja volt egy másik nyilatkozata, amiben azt mondta, hogy “ez már nem a régi Lions többé” és hogy nagyon izgalmas lesz a Detroit ellen küzdeni a rájátszásért.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Gáspár Bollók
Gáspár Bollók
2023-01-07 13:21

Ez csak a szokásos önhergelés, hogy motiválják magukat.

Laca86
Laca86
2023-01-07 13:36

ARod tisztel egyáltalán magán kívül valakit? Na ugye!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x