Connect with us

Hír

Szombat estére került a csoportelsőségről döntő Jaguars-Titans

Az NFL az utolsó forduló pontos menetrendjét mindig üresen hagyja, hogy a téttől függően lehessen mozgatni bizonyos mérkőzéseket bizonyos idősávokba. Ugyan a teljes 18. fordulós menetrendet majd csak a hétfő esti rangadó után hozzák nyilvánosságra, az már fix, hogy Chiefs-Raiders és a Titans-Jaguars meccseket szombaton rendezik. Az AFC South első helyéről döntő találkozó tehát nem vasárnap éjszakára, hanem szombat éjszakára került.

Az első mérkőzés szombaton az AFC West csoportrangadó lesz magyar idő szerint 22.30-kor (a Chiefs még versenyben van az első kiemelésért), míg az AFC South megnyeréséért vasárnap hajnali 2.15-kor fog meccselni a Titans és a Jax. A fordulóban már nem lesz csütörtök- és hétfő esti rangadó, a maradék 14 mérkőzést vasárnap rendezik meg.

Az utolsó héten még a Giants-Eagles, Patriots-Bills, Vikings-Bears, Ravens-Bengals, Lions-Packers, Jets-Dolphins, Browns-Steelers, Cardinals-49ers és Rams-Seahawks meccseknek lesz tétje. A Vikings, az Eagles és a 49ers az NFC három top kiemelését meccseli le, a Bills és a Bengals az első kiemelésért mehet (illetve ha Bills megveri a hétfő esti rangadón a Bengalst, akkor még a Ravensnek a csoportgyőzelemre is lesz esélye), míg a Patriots, a Dolphins, a Steelers az AFC-ben, a Seahawks, a Lions és a Packers pedig az rájátszásért küzd.

A fentiek miatt a Seahawks-Rams és a Lions-Packers biztosan egy időben lesz megrendezve, ahogy jó eséllyel a Dolphins-Patriots-Steelers hármas is egyszerre fog játszani, mert amennyiben a Jets és a Browns meglepetést okozna, úgy egy vereség is beleférne a New Englandben a rájátszáshoz. Így amennyiben a Bengals kikap a Billstől, jó eséllyel a Ravens-Bengals lehet a vasárnap esti rangadó. Ha a Bengals nyer ma éjjel, akkor viszont érdekes döntés elé néz az NFL, ugyanis korábbi eredmények befolyásolhatják majd az éjjeli rangadót, bármelyik is lesz az végül.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!