Connect with us

Hír

A Giants megtartaná Daniel Jonest és Saquon Barkley-t is

A Giants 2016 után újra bejutott a rájátszásba, ráadásul úgy, hogy ezt talán még az év edzője díj legnagyobb esélyese, Brian Daboll sem hitte volna a szezon előtt. Ebben nagy szerepe volt az ismét elit szinten teljesítő Saquon Barkley-nak és a meglepően jól és éretten játszó Daniel Jonesnak, a csapat pedig mindkettőjüket megtartaná, írja Ian Rapoport.

Barkley 1312 yardot és 10 TD-t szerzett a földön, illetve 57 elkapásból még 338 yardot tett be a közösbe. Négy relatíve (2020-ban csak két meccsen lépett pályára) egészséges idénye alatt 4215 yardot és 29 TD-t gyűjtött a földön, illetve 241 elkapásból 1760 yardot és nyolc TD-t jegyzett. A piacon 12-15 millió dollárt is simán kaphat a 2022-es éve után, így ha a Giants komolyan gondolja a dolgot, akkor mélyen a zsebébe kell majd nyúlnia.

Ami Jonest illeti: az irányító nem játszott különösebben látványosan, viszont cserébe nagyon stabilan és kevés hibával hozta le a meccseit. A 66,5 százalékos passzpontossága, a 3030 passzolt yardja, a 6,8 yard/passz mutatója és az öt INT-je is a legjobb karrierje során, és ugyan csak 13 passzolt TD-je volt, de Darius Slaytonokkal és Richie Jamesekkel nem egyszerű. Nem fognak kapkodni érte a csapatok, nem kell 30+ millióban gondolkozni, de egy rövidebb távú 15-20 millió dolláros hosszabbítás abszolút benne lehet a pakliban.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!