Connect with us

Podcast

Triple Coverage #444 – Így jutott Super Bowlba a Chiefs és az Eagles

Kitárgyaltuk, hogyan jutott Super Bowlba a Chiefs és az Eagles, illetve beszélgettünk a 49ers és a Bengals jövőjéről is.

Iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de a Spotifyon és a legtöbb podcast-szolgáltatónál is eléritek az adásokat! ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése másként” opcióra kattintva pedig le is tudjátok tölteni a teljes epizódot.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
playmaker90
playmaker90
2023-01-31 02:45

danikám fura azt hallani hogy cmc-t megszánták a bírók ilyen hátszéllel amit egész meccsen el kellett viselniük

katonadani
Reply to  playmaker90
2023-01-31 07:19

láttam máshol is a kommented a bíráskodással kapcsolatban, de a purdy fumble teljesen ezer százalékig tök egyértelműen fumble volt, a roughing the punter is, ugyanis nem lehet nekimenni egyik lábának sem (abban lehet vitázni, hogy inkább running the kicker legyen, akkor 4.és1 lett volna), a több zászlós drive-ban egyet lehet kifogásolni, a többi is tök egyértelmű volt.

A CMC esetnél meg nem arról van szó hogy, hogy jajj hülye bírók nem fújták be és le velük, hanem vicces volt, hogy egy tök egyértelmű groundingot nem fújtak be, mert már mindegy volt és mert szegény QB-nélküli 49erst ne büntessük már, mikor a futónak kell passzolnia. És ezzel nincs is semmi bajom, hogy nem fújták be, csak vicces volt.

playmaker90
playmaker90
Reply to  katonadani
2023-01-31 12:17

nem teljesen értek egyet lehetett volna incomplett pass is illetve a 9ers játékost szerintem rálökték a punterre. eleinte a keserűség és a düh nagy befolyással voltak kommentjeimre, lehet bizonyos esetekben túl is lőttem egy célt az miatt elnézést kérek ha valakit megbántottam. csak bosszantó hogy így ér véget egy szezon a csapatnak.
amiben biztos egyet fogunk érteni az a moore kinevezés, már most top3 igazolásnak ki merem jelenteni ha az edzőket is ha koordinátorokat nézzük

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x