Connect with us

Hír

A Bears kivágta védőfalemberét

A Bears a liga legrosszabb csapata volt tavaly, idén azonban messze a legtöbb elkölthető pénzzel rendelkezik a gárda a szabadügynök-piacon. A keret rossz, több pénzre nincs szükség, mégis kirúgott egy játékost a csapat, a védőfalember Al-Quadin Muhammadot – írja Adam Schefter.

Muhammad kilenc meccsen kezdett tavaly, része volt a liga legrosszabb pass rushának, ami csak 20 sacket szerzett az egész szezonban. Ő maga egyetlen egyre volt képes 608 védősnap alatt, emellett mindössze 29 tackle került a neve mellé. Hiányában jelenleg két fiatal, a 2020-as ötödik körös Trevis Gipson és a 2022-es ötödik körös Dominique Robinson alkotja a kezdő pass rush duót Chicagóban.

A 2017-ben hatodik körös Muhammadot a Bears tavaly igazolta a Coltstól, ahol a főedző Matt Eberflus kezei alatt játszott, azonban nem szolgált rá a két éves $10 milliós szerződésére. Ezzel a kivágással $3,964 milliót szabadít fel a Bears és elkönyvel 500 ezer halott pénzt. Ő lett volna egyébként a Bears hetedik legtöbb helyet foglaló játékosa 2023-ban a $4,5 milliós cap hitjével.

A Bearsnek közel 100 millió dollárnyi helye van jelenleg a fizetési plafon alatt, tehát nagy költekezésekre számíthatunk a csapattól.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!