Connect with us

Hír

Derek Carr ma a Jetshez látogat

Derek Carr a héten hivatalosan is szabadügynökké vált a kivágásával, így már akár most azonnal aláírhat bármelyik csapathoz. A hétvégén pedig el is látogat egyik potenciális jelölthöz, a New York Jetshez – írja Mike Garafolo.

A Jets egyáltalán nem titkolja, hogy veterán irányítót szeretne szerezni a holtszezonban. Az egyik opció Carr, a másik pedig Aaron Rodgers, aki épp négynapos sötétség-kúráját tölti valami barlangban. Kérdés, hogy rá meddig kell várni pontosan és hogy Carr meddig tervez kivárni. Ezek az időtávok még megbonyolíthatják a Jets terveit, de jelen állás szerint jó esély van rá, hogy az egyiküket meg fogják szerezni – vagy legalábbis egyértelműen ez a tervük és ezért agresszív lépésekre is hajlandóak.

Carr eddig csak a Saintsnél volt látogatóban, még kivágása előtt, és állítólag jól is ment a találka. Egyelőre más érdeklődő hivatalosan nem jelentkezett be a hamarosan 32 éves irányítóért a Saintsen és a Jetsen kívül, de pletykákat lehetett hallani a Panthers, a Titans és a Commanders érdeklődéséről.

A Jetsnél egyébként Todd Downing a passzjátékért felelős koordinátor, ő dolgozott Carral irányítóedzőként még a QB karrierje elején, tehát a kapcsolat adott (Rodgersnek pedig ott lenne korábbi támadókoordinátora, Nathaniel Hackett).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!