Connect with us

Hír

A Buccaneers a korábbi második körös Kyle Traskkel tervez 2023-ra

Ahogy az egész NFC South, úgy a Buccaneers irányítóhelyzete sem valami rózsás. Tom Brady visszavonulásával egyedül a 2021-es második körös Kyle Trask maradt a rosteren, akinek mindössze 9 passzkísérlete van az NFL-ben (abból 3 sikeres 23 yardért). A csapat elég cudarul áll a fizetési sapkával idén, így nem sok mozgástér lesz új QB-t szerezni. A jelek szerint ezt Tampában is látják és elmondásaik szerint Traskkel terveznek nekivágni a 2023-as idénynek.

Jeff Darlington számolt be arról, hogy a a csapaton belüli források elmondása szerint Trask lesz az első heti kezdője a Buccaneersnek, ebben pedig magabiztos az ESPN újságírója. Hozzátette, hogy Jason Licht úgy véli, a korábbi Florida-irányító a divízió legjobb QB-ja jelenleg. Tegyük hozzá, hogy nem valami magas a léc, hiszen Desmond Ridder és Marcus Mariota van a Falconsnál, Matt Corral a Panthersnél, illetve Jameis Winston a Saintsnél, de még így is merész kijelentésnek tűnik.

Erre kontrázott rá nyíltan Bruce Arians, aki tavaly a főedzői posztot senior tanácsadóra váltotta a franchise-nál. Ő a Rich Eisen Show-ban beszélt arról, hogy jó kezekben van a csapat Traskkel. Az valószínűsíthető, hogy hoz majd egy veteránt a csapat a piacról, de minden bizonnyal olcsón, így átmeneti megoldásként vagy csereként számolhatnak majd vele, és tényleg elképzelhető, hogy Trask lesz a Bucs kezdője 2023-ban. Hogy ezzel mennyire lesznek sikeresek, az egy másik kérdés.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!