Connect with us

Hír

A Raiders nem akarja Aaron Rodgerst

Aaron Rodgers tegnap befejezte négynapos sötétség-kúráját, így igazából bármikor döntést hozhat a jövőjével kapcsolatban, és érkezhet a bombahír. Jelenleg talán az elcserélése tűnik valószínűbbnek – de ez közel sem biztos. Ha a Packers végül eladja, akkor viszont nem számíthatnak a Raiders ajánlatára, ugyanis a Sports Illustrated információi szerint a vegasiak nem tervezik Rodgersszel megkezdeni a következő idényt.

A tulajdonos Mark Davisnek nagyon tetszett Tom Brady megszerzésének ötlete, hogy összepárosítsa Josh McDanielsszel, és egyébként is egy tapasztalt vezért szeretett volna a csapat élére. Rodgersszel kapcsolatban azonban nincsenek ilyen pozitív érzései, így a csapat más irányba fog nézelődni és nem várnak a Packers és az irányító szakítására.

Az jó kérdés, hogy milyen irányba indul el a csapat, ugyanis tapasztalt játékosból az általuk kivágott Carron kívül várhatóan csak Jimmy Garoppolo kerül ki ténylegesen a piacra (meg Carson Wentz, de talán azt is kizárhatjuk, hogy az ő leigazolása jó ötlet lenne). Tehát könnyen lehet, hogy végül a draft irányába fog tekinteni a csapat, ahol az 1/7-es pick birtokosaként nincsenek rossz helyzetben – ellenben az sem biztos, hogy a három legjobbnak gondolt QB bármelyike még bent lesz a helyükön.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!