Connect with us

Hír

A Buccaneers is megtalálta támadókoordinátorát

A Buccaneers jövője elég ködös jelenleg, hiszen Tom Brady visszavonult, el kéne tüntetni 58 millió dollárt a sapkából, sok a szabadügynök is. De legalább támadókoordinátor már van egy elég hosszú keresés után – 10 jelöltet is interjúztattak. Mike Garafolo információi szerint ugyanis a csapat kinevezte a Seahawks eddigi irányítóedzőjét, Dave Canales. Ő a szezon végén kirúgott Byron Leftwich helyét veszi át.

A 41 éves Canales a Seahawksnál nagy szerepet töltött be abban, hogy Geno Smith ilyen szintű fejlődésen ment át, Pro Bowler lett és az Év Visszatérője címet is bezsebelte a liga legjobb passzpontosságával. Elég régóta Seattle-ben dolgozik egyébként, 2010-ben csatlakozott a stábhoz elkapóedzőként, majd 2020-ban két évig passzjátékért felelős koordinátor volt, tavaly pedig irányítóedző.

Canales a Ravensnél is a favoritok közt volt, azonban Baltimore-ban végül Todd Monken mellett döntöttek. Most a Buccaneersnél egyelőre nem tudni, kivel kell majd dolgoznia irányítófronton, így érdekes kihívás elé néz. Ráadásul ugyebár sosem hívott még játékokat, bár ez annyira nem meglepő új támadókoordinátoroknál.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!