Connect with us

Hír

A Buccaneers kivágja Leonard Fournette-et!

Nagyon bepörögtek a kivágás-hírek, most a Buccaneersről jöttek olyan infók, hogy két játékostól is megválnak. Tom Pelissero hozta le, hogy a futó Leonard Fournette-et, a Pewter Report pedig azt, hogy a tackle Donovan Smith-t meneszti a Tampa Bay. A Buccaneers lépi át jelenleg a leginkább a fizetési plafont a ligában, de ezekkel a lépésekkel legalább bejöttek az 50 milliós túllépés alá. Smith kivágása $9,95 milliót szabadít fel, Fournette-é pedig $3,47 milliót.

A 28 éves running back az utóbbi három évet töltötte Tampában, tavaly 668 yardot és 3 TD-t szerzett. A 30 éves left tackle egész karrierjét a Buccaneersnél töltötte a 2015-ös draftolása óta, és tavaly hozta legrosszabb idényét, második volt a ligában büntetésekben.

A jelenlegi rosteren lévő játékosok közt Fournette helyét a tavalyi harmadik körös Rachaad White veheti át, míg a támadófalban nagyobb átalakítás lehet. Állítólag megnézik a kiváló right tackle Tristan Wirfst a bal oldalon, az ő helyére mehet a guard Luke Goedeke, a center Robert Hainsey-t pedig guard poszton nézhetik meg. Persze mindkét távozó posztjára érkezhet új játékos is a holtszezonban, a pénzügyeket nézve elsősorban a draftról.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!