Connect with us

Hír

A Jaguars egy este alatt felszabadított 26 millió dollárt, visszavonult a Seahawks kezdő centere

A Jaguars nem állt jól a fizetési plafonnal és emiatt erősen kérdéses volt, hogy a gárda hagyja-e kifutni a rossz szerződéseket és bevállal egy kicsit visszafogottabb évet vagy bekapcsolja a win now üzemmódot. Mint kiderült, a csapat menedzsmentje az utóbbi mellett döntött.

A Jaguars átalakította az elkapó Christian Kirk és Zay Jones, illetve a guard Brandon Scherff szerződését. Field Yates információi szerint ezzel 26,14 millió dollárt sikerült felszabadítani a fizetési plafon alatt, így már 13,7 millió dollárnyi cap space-szel rendelkezik a gárda. Ez elég arra, hogy a gárda aktiválja Calvin Ridley-t, illetve szükség esetén franchise taget tegyen a tight end Evan Engramre. Ráadásul Cam Robinson, Shaq Griffin, Darious Williams vagy Folorunso Fatukasi szerződésének módosításával (esetleg kivágásával, főleg Griffin esetében) további 10 milliókat lehet felszabadítani, ha a piacon is tényező akar lenni a csapat.


Bejelentette a visszavonulását a Seahawks tavalyi kezdő centere, Austin Blythe. A 2016-ben hetedik körös játékos szabadügynök lett volna márciusban, így pénzügyi következménye nincs a lépésnek, de némileg meglepő, hogy 30 évesen, egy relatíve korrekt idény után döntött a pályafutása befejezése mellett.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!