Connect with us

Hír

A Colts tulaja lelőtte a csapat terveit irányító fronton?

A Colts tegnap hivatalosan is bejelentette, hogy Shane Steichent nevezte ki főedzőnek, egy sajtótájékoztató keretein belül pedig már be is mutatták az újságíróknak, ahol a general manager Chris Ballard és a tulajdonos Jim Irsay is nyilatkozott. A csapatnak ugyebár nem sok szerencséje volt az irányítókkal Andrew Luck váratlan visszavonulás óta – négy év alatt hét kezdőjük volt –, így ez értelemszerűen kardinális kérdés lesz a holtszezon folyamán. Irsay pedig lehet, hogy lelőtte a Colts terveit.

Az utóbbi időben inkább a veteránokat próbálgatta a csapat, a legtöbbek várakozása viszont az volt idén, hogy az 1/4-es cetlivel vagy onnan felcserélve most a draftot preferálja majd a franchise. És ez derült ki Irsay szavaiból is, aki elejtett egy megjegyzést, amikor Steichent méltatta: “tudva, hogy egy fiatal irányítót kell találni és fejleszteni”.

Steichen dolgozott már az újonc Justin Herberttel és a másodéves Jalen Hurtsszel, és mindkettejükkel kiváló munkát végzett, így érthető, ha közrejátszott a kinevezésében, hogy a draftról akarnak hozni valakit, akit a reményeik szerint Steichen ki tud majd nevelni sztárirányítóvá.

Erre a megjegyzésre egyébként Ballard felkapta a fejét és úgy tűnt, nem tetszett neki, hiszen így nehezebb lesz majd tárgyalnia mondjuk a Bearsszel az 1/1-es pick megszerzéséről. Úgy meg főleg, hogy Irsay még egy megjegyzést elejtett: “Az Alabama srác nem néz ki rosszul, ennyit mondhatok.” 

Bryce Youngról van szó, aki a legtöbbek szerint a legjobb irányító a classban – egy gyengesége van, hogy alacsony és nagyon vékony. Érte lehet fel kell cserélni, méghozzá az 1/1-ig, hiszen 1/2-n a Texans is várhatóan irányítót akar, még ha egyelőre nem is tudni, hogy kicsodát. Két jelölt van még egyébként, Will Levis a Kentuckyról és CJ Stroud az Ohio State-ről.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!