Connect with us

Hír

Az előttünk álló időszak legfontosabb eseményei, dátumai

Hivatalosan is lezárhattuk a 2022-es szezont, azonban nem áll meg az élet és gőzerővel kanyarodunk a holtszezonra, ami rendkívül érdekesnek ígérkezik. Most megmutatjuk, mik lesznek a legfőbb események és pontosan mikor. 

Már mostantól: Elkezdődnek a kivágások (lásd Derek Carr), az így piacra kerülő játékosok pedig már bármikor aláírhatnak új helyre, nem kell megvárniuk a piac nyitását, mint a lejáró szerződésű játékosoknak. Emellett jöhetnek megállapodott cserék is bármikor az insiderek jóvoltából, amik majd a piac nyitásakor válnak hivatalossá.

Február 21 – március 7: Ebben az időszakban lehet kiosztani a franchise tageket. Leginkább az ablak végén lesz aktivitás, hiszen előtte próbálnak megegyezni a csapatok egy hosszabbításról.

Február 28 – március 6: Scouting Combine. A draftra készülő prospectek megmutathatják magukat mindenki előtt. Az esemény látványos része, tehát a gyakorlatok március 2-án kezdődnek.

Március 13-15: Tampering időszak. Hivatalosan tárgyalhatnak a szabadügynökké váló játékosok a csapatokkal. Ez már gyakorlatilag a szabadügynök-piac kezdete, rengeteg üzlet kerül majd lebonyolításra, ami majd csak március 15-én válik hivatalossá. Természetesen szokásos módon ÉLŐ követővel jelentkezünk majd ebben az időszakban.

Március 15 magyar idő szerint 22 óra: Hivatalosan megkezdődik az új ligaév és lehet szerződéseket lebonyolítani, átmennek a korábban megállapodott cserék. Minden csapatnak erre a pillanatra és innentől folyamatosan be kell férnie a fizetési plafon alá.

Április 27-29: NFL Draft. Kiválasztásra kerülnek az újoncok.

Május 1: Dönteni kell a 2020-as draft első körös játékosainak ötödik éves opciójáról.

Valamikor május közepén: Kihirdetésre kerül a 2023-as szezon menetrendje.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!