Connect with us

Hír

A Cowboys hosszabbítana Dak Prescottal

A Cowboysnak megint nem jött össze nemhogy a Super Bowl, de még az NFC-döntő sem. Ennek ellenére a csapat menedzsmentje kitart a jelenlegi garnitúra mellett, és ahogy Mike McCarthy, úgy az irányító Dak Prescott is biztonságban érezheti magát a nyilatkozatok alapján (utóbbi mondjuk jogosan).

Stephen Jones nyilatkozott a franchise irányítójáról a Senior Bowlon és újságírói kérdésekre elárulta (via a csapat weboldala), hogy abszolút elkötelezettek Prescott irányába és ő lehet a csapat kezdő QB-ja a következő 10 évben. Erre rákontrázva pedig kijelentette, hogy bár az irányító szerződése még két évig érvényes, de akár most is nyitott a Cowboys egy hosszabbításra.

Prescott idén 49,1 millió dolláros cap hittel rendelkezik, 2024-ben pedig 52,1 milliót foglalna el a fizetési plafonból jelen állás szerint, ráadásul még közel 22 millió dollárnyi halott pénzt tolt el a Dallas a következő évekre. Egy hosszabbítás már csak a cap szempontjából sem lenne rossz ötlet, pláne ha tényleg vele tervezik a jövőt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!