Connect with us

Hír

Ilyen volt a Pro Bowl játékok első napja

Magyar idő szerint péntek hajnalban rendezték a Pro Bowl játékok első napjának versenyeit. Mutatjuk a legszebb jeleneteket a szórakoztató eseményről.

A precíziós passzolás játékban az AFC diadalmaskodott, köszönhetően annak, hogy Derek Carr magasan mindenki fölé emelkedett 31 pontjával, 10 ponttal előzte meg csapattársát, Tyler Huntley-t.

Kiváló teljesítménye után Derek Carr azzal viccelődött, hogy sosem volt ilyen jó Vegasban, lehet ezért kell távoznia. Carr egyébként mindenki mással ellentétben nem csapatlogós szerelésben, hanem NFL-logós cuccokban mutatkozott az eseményen, hiszen hamarosan távozik a Raiderstől.

A Lightning Roundot is az AFC nyerte, miután Trey Hendricksonnak (Edge, Bengals) öt labdát sikerült elkapnia a JUGS gépből, csapattársa Joel Bitonio (G, Browns) pedig a második helyet zsebelte be.

A leglátványosabb rész az volt, amikor játékosok különlegesebbnél különlegesebb elkapásokat mutattak be külső helyszíneken. Stefon Diggs medencében chillelve kapott el pár lasztit a kezével és a lábával, Pat Surtain zipline-on repülve mutatott be elkapást, Justin Jefferson a vegasi Eiffel toronyból kidobott labdát kapott el egy kézzel, Amon-Ra St.Brown pedig Diggshez hasonlóan medencés trükkökkel operált.

A leghosszabb golfütést is az AFC nyerte Jordan Poyer (S, Bills) vezetésével:

A nem-irányítók dobálóversenyét is az AFC nyerte, így az NFC edzője, Eli Manning kapott a nyakába egy nagy adag konfettit.

A legvégén sikerült végre valamit nyernie az NFC-nek is, méghozzá a kidobóst. Itt Saquon Barkley-t kell kiemelni, aki gyönyörűen kerülte ki a felé szálló labdákat.

Végül kapott egyet az arcába, de Demario Davist kizárták miatta, ugyanis arcra nem lehet dobni.

Íme a csütörtöki végeredmény, de szombaton jön a folytatás!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!