Connect with us

Hír

A Cowboys továbbra is érdeklődik Odell Beckham iránt

Odell Beckham még decemberben nyilatkozta azt, hogy nem látja értelmét pályára lépni az alapszakaszban. Akkor még úgy tűnt, hogy a rájátszásra azért aláír valamelyik contenderhez (többek között a Cowboys, a Giants, a Chiefs, a Bills és a Ravens is érdeklődött iránta), de ebből végül nem lett semmi, így a kiváló elkapó kihagyta a 2023-as szezont. A Dallas viszont továbbra is érdeklődik iránta, jelentette ki Jerry Jones.

“Okkal hívtuk el tavaly magunkhoz vizitre. Akkor még nem állt készen a játékra, de úgy engedtük el, hogy amint ez megváltozik, akkor ismét ellátogat hozzánk. Nem kérdés, hogy meg fogjuk őt keresni a piac nyitása előtt”

– mondta a Cowboys tulajdonosa.

Beckham 2021-ben a szezon közben aláírt a Ramshez, jól is játszott, majd Super Bowlt nyert, ám a nagydöntőn elszakadt a térdszalagja. Ezúttal viszont nem akart hasonló utat bejárni, így most 100 százalékos állapotban tesztelheti a piacot (sőt neki szabadügynökként nem kell megvárnia az FA nyitását), ami jó eséllyel egy igazán vaskos szerződést jelenthet neki – és úgy tűnik, hogy a Cowboys ezúttal is ott lesz a kérők között.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!