Connect with us

Hír

Nemi erőszakkal vádolják az Eagles támadófalemberét

A tegnapi nap folyamán vádat emeltek nemi erőszak és emberrablás miatt az Eagles draftolatlan újonc támadófalembere, Josh Sills ellen. Az eset még 2019 decemberében történt Ohióban, írja a TMZ. Az NFL az úgynevezett Commissioner Exempt Listre helyezte a játékost a folyamat lezárultáig, így fizetését megkapja, azonban nem edzhet együtt a csapattal és nem is játszhat majd sem a Super Bowlon, sem későbbi mérkőzéseken, ha addig elhúzódik a jogi procedúra.

Az ESPN által lehozott rendőrségi jelentés szerint Sills kocsival vitte el az áldozatot és unokatestvérét egy házhoz, ahol mindketten laktak. Az unokatestvér kiszállt a kocsiból, az áldozatot viszont a karjánál fogva visszahúzta Sills, majd a copfjánál ragadta meg és megpróbálta megcsókolni. A nő többször is megmondta neki, hogy hagyja abba, azonban erre nem került sor. Ezt követően megpróbálta levenni a nő nadrágját és “ott lent” fogdosni kezdte, majd orális szexre kényszerítette.

Ők ketten egy gimibe jártak és 7-8 éve ismerték egymást. A helyszínre érkező rendőr képeket készített a nő arcáról és nyakáról – az áldozat szerint többször is megragadták a nyakánál fogva. Az orvosi szakjelentés szerint zúzódásokat találtak a torkán, az ajkán és a jobb fülén is.

Sills a West Wirginia és az Oklahoma State egyetemre is járt, idén nem draftolta senki, majd szabadügynökként került az Eagleshöz, ahol egy meccsen lépett pályára, de mindössze négy snapet kapott a Cardinals ellen az ötödik fordulóban a speciális egységben.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!