Connect with us

Hír

A Jets minden veterán irányító opciót megvizsgál, még Geno Smith-t és Daniel Jonest is

A New York Jets elkeseredetten keres magának egy veterán irányítót a 2023-as szezonra, miután belátta, hogy a Zach Wilson projekt alaposan kicsúszott. A csapatnál várnak a Rodgers-hírekre, ugyanis biztosan agresszívan szeretnék őt megszerezni, de ha ez nem jön össze, akkor B, C és további tervekben is gondolkodniuk kell. Derek Carral már találkoztak, de nem csak őt, hanem gyakorlatilag minden más veterán opciót megvizsgálnak, még a korábban általuk draftolt Geno Smith-t és a városon belüli Daniel Jonest is – írja Albert Breer.

Smith-t 2013-ban draftolták a második körben, de két szezont sem húzott ki kezdőként a Jetsben, majd továbbadtak rajta, most pedig 9 évvel draftolása után újjáélesztette karrierjét. A Seahawks várhatóan újraigazolja majd, de minimum egy franchise taget tesznek rá, tehát érte cserélni kellene. Hasonló a helyzet Daniel Jonesszal, a franchise taget ő is megkapja majd minden bizonnyal, ha nem sikerül megegyezni egy hosszabb távú szerződésről, így érte is ellenértéket kellene adni, ha egyáltalán elcserélné őt a Giants (ugyanez igaz a Seahawksra is).

Mellettük (plusz Aaron Rodgers és Derek Carr mellett) egyébként a szabadügynök Jimmy Garoppolót és a Titansnél szerződés alatt álló Ryan Tannehillt is megvizsgálják, mint potenciális opciót a QB posztra. Érthető, hogy veterán QB-ban gondolkodnak, hiszen a keret készen állna egy playoffra, bár kérdés, hogy ennél nagyobb célokat ki tudnak-e tűzni Rodgersen kívül bármelyik fent említett jelölttel.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!