Connect with us

Szabadügynök

A legjobb, legmélyebb posztok az idei piacon

Lassan elérkezünk a 2023-as offseason első és egyik legizgalmasabb eseményéhez, a szabadügynök piachoz. Ennek apropóján egy picit átalakított struktúrában, de ismét több cikken keresztül foglalkozunk az eseménnyel. Most nézzük melyek az idei év legmélyebb posztjai, hol találni a legtöbb minőségi játékost.

Running back

Talán az egész free agency legjobb és legmélyebb egysége a futó. Nem csoda persze, hiszen sokan óvakodnak már nagy szerződést áldozni erre a posztra, ettől függetlenül a sok korrekt játékos mellett most pár igazán top név is található a listán. Egyébként az idei draft is nagyon erős lesz futókból, úgyhogy érdekes lesz figyelni, hogyan állnak a poszthoz a piacon a csapatok.

Elitek

Saquon Barkley, Josh Jacobs

Jacobs a legtöbb yardot szerezte a földön, míg Barkley a negyedik lett ezen a listán 2022-ben. Mindketten csapatuk talán legjobb támadói voltak és az offense központjai. Barkley két sérüléssel tűzdelt szezon után tért vissza az elit táborba és pakolt még rá egy lapáttal a korábbi teljesítményeire. Az 1,426 yardja és a 12 touchdownja is egyéni rekord. Az egyéni legjobbakat Jacobs is megdöntötte, 1,653 yardja bő 500-zal több mint az eddigi rekordja. Christian McCaffrey 16 milliós átlagú szerződése jelenleg a legtöbb a poszton. Ennek a két játékosnak van esélye ezt akár meg is dönteni, de mindenképp a közelébe kerülni. Tippre Barkley egy picivel talán többet fog kapni és ha nem lett volna a sérüléses két szezon, abszolút rekordot is dönthetne.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!