Connect with us

Szabadügynök

Nagynevű játékosok, akiket kivághatnak a piac nyitása előtt

Derek Carr menesztésével megkezdődött az a hullám, ami a következő hetekben vár ránk: a piac nyitása, tehát március 13. előtt ugyanis több nagynevű játékost fognak még kivágni, akikkel bővül az igazolható játékosok sora. Őket szedtük most össze.

A lejáró szerződésű játékosokat értelemszerűen nem kell kivágnia a csapatoknak, hiszen az új ligaévben már nem lesznek szerződés alatt, nem terhelik a fizetési plafont. Vannak viszont szinte mindenhol olyan játékosok, akiknek még legalább egy, de akár több évre is szól a szerződésük, amit azonban a franchise-uk nem szeretne tovább fizetni. Ennek oka lehet formahanyatlás, pénzhiány, vagy egyszerűen csak rájöttek a csapatok, hogy mellélőttek korábbi döntésükkel.

Most összeszedtem a legnagyobb neveket, akiket kivághatnak a következő hetekben. Elég jó esély van arra, hogy nem minden olyan játékost fognak kivágni, akit most felsorolok, de arra is jó esély van, hogy sokuktól megválik majd a csapatuk.

Támadók

Keenan Allen, WR, Chargers

A Chargers jelenleg 20 millióval lépi túl a fizetési plafont, így valahol spórolni kell. Két sztárjelölt is van erre, az egyik Keenan Allen (a másik védőoldalon, róla később lesz szó). A csapatnak két elkapója összesen 40,7 milliót foglal el a sapkából, ami tarthatatlan állapot. Mike Williams nem kivágható, így Allen szerződésével kell valamit kezdeni. A hamarosan 31 éves WR még mindig jó játékos, azonban idén részben sérülések miatt, de nem tűnt már annak a játékosnak, aki pár éve volt, így a rajta spórolható $14,8 millió lehet kedvezőbb a csapat számára. Persze ezzel még égetőbb lenne a WR kérdés a Chargersnél.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!