Connect with us

Szabadügynök

A legrosszabb posztok az idei piacon

A piac áldozatai – gyakran használt kifejezés a futballban, amely a csapatoknak hátrány, a játékosoknak viszont előny. Mert ha adott posztokra kevés a jó játékos, akkor az a kevés jó játékos fog piac szinten jó pénzt kapni. Idén is biztos lesznek ilyenek, de Christian Kirk szerződésén is hüledeztünk, végül azonban semmit nem bánt meg belőle a Jaguars.

Wide Receiver

És ha már Kirknél tartottunk, akkor nézzük az elkapókat, mert elég szegényes lesz a felhozatal. Egy ideális világban egy 24-27 éves kor közötti játékosért lenne érdemes nagy pénzt adni, mert ott a visszaesés valószínűsége kevésbé van benne mint egy karrierje végén járó játékosnál. Na itt ilyen nem nagyon lesz, mert a legjobb játékosokat vagy leláncolták a csapatok, vagy inkább csere útján lehet már megszerezni őket, mert túl értékes lett a poszt. Sztárjátékost, aki kihagyhatatlan és minden csapatnak érte kéne menni nem találni, így a polcozás is érdekesebb lesz a megszokottnál.

Akiért megérné hosszabb távon 10+ milliót adni

Jakobi Meyers

Rekordszerződést senki nem ezen a piacon fog szerezni, így 10 milliónál húztam meg a határvonalat, és kevés olyan játékost találni, akiért nyugodt szívvel adnék hosszú távon nagy pénzt. Meyers kiharcolta a Patriotsnál, hogy ő legyen az első számú célpont, és meghálálta a bizalmat. Szerintem az ő játékának nem láttuk a csúcsát, és megérdemelne egy jobb offense-t magának. Nálam egyértelműen ő a legjobb lehetőség a piacról, ha hosszú távon akarnék elkapót szerezni.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!