Connect with us

Szabadügynök

Az idei piac leginkább túlértékelt játékosai

A szabadügynökpiac az elmúlt években arról szólt, hogy elképesztő fizetések röpködtek, a folyamatosan emelkedő fizetési plafon miatt sokszor irreális áron keltek el közepesnek gondolt játékosok is. Talán ehhez már kezdünk hozzászokni, de természetesen idén is lesznek olyan játékosok, akik várhatóan majd csalódást okoznak, különösen a kapott szerződésükhöz képest. Ezeket próbáljuk most előre megjósolni.

A poszt fontossága miatt fizetik majd meg

Daniel Jones, QB

Jones véleményem szerint nem lesz a piacnyitáskor szabadügynök, de jelenleg technikailag az, mert még nincs szerződése. Brian Daboll érkezése után jelentősen javult a teljesítménye, főleg a döntéshozatala javult rengeteget, de ettől függetlenül én nem látok benne egy átlagos kezdő kaliberű irányítót. Márpedig olyan, vagy még inkább annál nagyobb szerződést fog kapni. A Giants valószínűleg nem engedi ki a piacra, hanem saját maga fizeti majd túl, és 40 millió dollár per év alatt nem fogják megúszni.

Jones egy nagyon jó rendszerben, egy jó futójátékkal képes lehet olyan játékra, ami rájátszást ér (ahogy a mellékelt ábra mutatja), de borzasztó alacsony a plafon a játékában, így pedig ha hosszú távú szerződést ír alá, akkor nagy csapdába kergetheti az adott csapatot.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!