Connect with us

Szerződések

A Packers elkerülheti az Aaron Rodgers okozta pénzügyi poklot, de ahhoz most kell lépni

Aaron Rodgers jövője továbbra is bizonytalan: visszavonulhat (lemondva ezzel 60 millió dollárról), maradhat a Packersben vagy kérheti az elcserélését. És bár azt gondolhatnánk, hogy egy 150 millió dolláros hosszabbítás után a csapat ragaszkodik hozzá, de a legfrissebb riportok szerint a Green Bay a lehetséges opciók közül a cserét preferálná. Nem véletlenül, ugyanis a Packers még most elkerülheti a Rodgersszel járó pénzügyi poklot.

Adam Schefter információi szerint a Packers elsősorban anyagi okokból szabadulna meg Rodgerstől. Ugyan az Over The Cap vagy a Spotrac táblázataiból nem ezt a következtetést vonnánk le, de a valóság az, hogy a Green Bay brutális összegeket spórolna azzal, ha sikerülne Rodgerst elcserélni (a potenciálisan megszerezhető magas pickekről nem is beszélve). Az időt viszont nem lehet húzni: amennyiben a veterán irányítót nem cserélik el a szabadügynök piac kezdetéig, úgy már nem is fogják. Ebben az esetben ráadásul a 2024-es és a 2025-ös szezon is kegyetlenül nehéz lesz a Rodgers okozta pénzügyi terhek miatt. Így hacsak nem mond all int a Packers és tesz fel mindent a 2023-as idényre, úgy sokkal okosabb lenne még idén megszabadulni a franchise történetének legjobb QB-jától.

A Packers nem 16-, hanem 60 millió dolláros mínuszban van

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!