Connect with us

Hír

A Raiders igyekszik jó színben feltüntetni magát, de közeledik Carr kivágása

Derek Carr helyzete továbbra is a legégetőbb téma ezekben a napokban, ugyanis már csak 11 nap van hátra a határidőig, amíg döntenie kell róla a Raidersnek, azaz el tudják-e cserélni vagy ki kell vágniuk. Az irányító elpanaszolta, hogy nem engedélyezték neki és az ügynökének, hogy beszéljenek más csapatokkal egy csere kapcsán, most erről jöttek kissé egymásnak ellentmondó hírek.

Adam Schefter információi szerint a Raiders engedélyezte Carrnak, hogy beszéljen azokkal a csapatokkal, amelyekkel a vegasiak már megegyeztek egy kompenzációról. Ez még mindig nem jelenti, hogy cserepartnert kereshetne Carr, de legalább már az amúgy érdeklődő franchise-okkal egyeztethet, hogy mi lenne a szerződésével, hogyan képzelik el a jövőt vele, stb.

A probléma az, és a Raiders ügyekben bennfentes Vic Tafur is erről számolt be, hogy a Raiders nem tud megegyezni senkivel kompenzációról, amíg nem beszélnek Carral a szerződése átalakításáról. Tehát valójában semmi sem változott, csak a Raiders próbálja jó színben feltüntetni magát. Ráadásul ezt a tweetet Derek Carr lájkolta is Twitteren, tehát elég jó esély van rá, hogy ez pontosan így van.

Jim Trotter mindeközben úgy értesült, hogy 1 százaléknál is kevesebb az esélye annak, hogy a Raiders el tudja cserélni Carrt. Mike Garafolo pedig viccelődve hozzátette, hogy akkor elérhetjük az 1 százalékot, ha bedobják mellé Hunter Renfrow-t és Darren Wallert is. Nagyon úgy tűnik tehát, hogy 11 nap múlva az irányító szabadügynök lesz.

Mindeközben Jeremy Fowler arról számolt be, hogy ligakörökben a Saintst pusmogják nagyon, mint Carr potenciális következő állomása. A főedző Dennis Allen egyébként a Raiders főedzője volt, amikor Derek Carrt draftolták, így megvan a kapcsolat. Mondjuk a Saints jelenleg 60 millióval lépi túl a fizetési plafont, szóval érdekes lesz figyelni, hogyan oldják meg az irányító megszerzését.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!