Connect with us

Hír

Az Eagles megtartotta egyik sikeredzőjét

A Philadelphia Eagles egy nagyon fontos szerződéshosszabbítást hozott tető alá, ugyanis megállapodott a támadófal-edző és futójátékért felelős koordinátor Jeff Stoutlanddel, hogy maradjon jelenlegi pozíciójában – írja az ESPN.

Az épp ma 61 éves Stoutland 2013 óta edzi a támadófalat a Sasoknál és 2018 óta felelős a futójátékért is. Három edzői stábot is túlélt már a csapatnál, nem is véletlenül, hiszen talán ő a legjobb támadófal-edző az egész ligában, és akár amellett is lehet érvelni, hogy a legértékesebb nem-koordinátor az NFL-ben.

Állítólag több csapat is érdeklődött iránta a megüresedett támadókoordinátori posztja kapcsán, azonban Jeffrey Lurie tulajdonos kinyitotta a pénztárcáját és a csapathoz láncolta Stoutlandet.

Az Eagles támadófala a legjobb a ligában, Jason Kelce és Lane Johnson első csapatos All-Pro lett idén (is), Landon Dickerson Pro Bowler lett, Jordan Mailata és Isaac Seumalo pedig helyettes a Pro Bowlon. Mind az öt kezdőt draftolta az Eagles, Kelce kivételével mindet Stoutland alatt, közülük is kiemelkedik Mailata, aki hetedik körös volt és draftolása előtt sosem játszott egyetlen amerikai focimeccset sem, így varázsolt belőle minőségi kezdőt Stoutland.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!