Connect with us

Hír

A Rams kivágja Bobby Wagnert!

Úgy néz ki, a Rams befejezte a win now-t, a csapat ugyanis kivágja az egyik top 3-as védőjét, a tavaly második csapatos All-Prónak választott Bobby Wagnert, írja több forrás közös megegyezésre hivatkozva. A lépéssel 5 millió dollárt szabadít fel a gárda 7,5 millió dollárnyi halott pénz mellett.

Wagner tavaly írt alá az akkor még címvédő Ramshez 5 évre maximum 65 millió dollárért, de a sok sérülés és távozó miatt nagyon rosszul sikerült a csapat szezonja. A kontraktusból ráadásul csak 10 millió dollár volt garantált, ami ugyan tavaly nagyon csapatbarátnak tűnt, most viszont jól jött a játékosnak: emiatt tudja a Rams most felbontani a szerződést, lehetővé téve Wagnernek, hogy a piacon aláírjon egy top contenderhez, ráadásul jó eséllyel egy az előzőnél jobb szerződéssel, ugyanis még mindig top játékra képes a 32 éves linebacker.

A védő kivágása ugyanakkor csak a piac nyitásakor lesz hivatalos (via Mike Garafolo), addig még van a többi csapatnak lehetősége egy cserére, bár ahogy Derek Carr esetében, úgy most sincs erre túl sok esély. Ellenben így, hogy a Rams kinyilvánította akaratát, Wagner tárgyalhat más csapatokkal (nem számít tamperingnek). A linebacker egyébként győztes csapat része szeretne lenni, és a jelek szerint úgy látja, hogy erre nem Los Angelesben van a legjobb esélye. Ez azt is jelentheti, hogy talán a Rams is hátrébb lép egyet és nem nyomja tovább az all-int.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!