Connect with us

Hír

Továbbra is patthelyzet van Lamar-fronton

Továbbra sem haladnak a tárgyalások Lamar Jackson és a Baltimore Ravens között. Jeremy Fowler információi szerint az irányító továbbra is teljesen garantált szerződést szeretne és csak olyan ellenajánlatokat küldött el a csapat számára, amelyben a garantált tartalom több Deshaun Watson 230 milliós teljesen garantált szerződésénél. Mindeközben a Ravens továbbra sem hajlandó ezt megadni neki, így patthelyzet alakult ki.

A legutóbbi információk szerint a Ravens egy 133 millió dollár garantáltat tartalmazó ajánlatot tett (bár azóta lehet volt újabb is, illetve erről sem tudni, mennyire valós garantáltakról van szó), ami gyakorlatilag 100 millióval marad el Lamar kiindulópontjától, de még Kyler Murray és Russell Wilson szerződésétől is elmarad 27, illetve 32 millióval. Még ha sokan nem is tartják reálisnak a teljesen garantált szerződést – amit egyébként minden bizonnyal megkapna egy csere vagy piacra kerülés esetén –, a Murray és Wilson szerződések számítanak a minimumnak Jackson kapcsán.

Ha nem fognak közeledni az álláspontok, akkor bizony egyre valószínűbb lesz egy trade. Ha erre a Ravens ezen a ponton nem hajlandó, akkor pedig hosszú távollétre számíthatnak Jacksontól, aki a szezon kezdetéig szinte biztosan nem fog megjelenni a csapatnál a franchise tag alatt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!