Connect with us

Hír

Az Eagles biztosan nem engedi ki a piacra Chauncey Gardner-Johnsont

Az Eagles a szezon kezdete előtt szerezte meg a Saintstől a slot corner / safety Chauncey Gardner-Johnsont, aki aztán fontos része is volt a Super Bowlig menetelő csapatnak. A szerződése azonban lejár – ahogy sok más védőnek a Sasoknál –, így dönteni kell a sorsáról. Az Eagles pedig Adam Caplan információi szerint nem fogja elengedni, és ha nem sikerül megegyezni egy hosszú távú szerződésről, akkor rárakják a franchise taget.

A 25 éves defensive back 6 interceptiont szerzett a szezonban és ha nem is játszott top szinten, bőven átlag feletti volt. A korát és sokoldalúságát (játszhat free safetyt, lehet a boxban, de akár a slotban is) figyelembe véve nem meglepő, hogy meg akarja tartani az Eagles, főleg hogy draft pickeket áldoztak rá.

A helyzetet nehezíti egyrészt, hogy Jalen Hurtsnek új szerződést tervez adni az Eagles a következő hetekben, másrészt hogy elég hosszú a lejáró szerződésű kezdők névsora: Miles Sanders, Jason Kelce, Isaac Seumalo, Javon Hargrave, Brandon Graham, Fletcher Cox, Kyzir White, T.J. Edwards, James Bradberry.

A safety franchise tag egyébként $14,46 millió lesz, így az idei könyvelést tekintve az Eagles is jobban járna, ha meg tudnának egyezni egy hosszabbításról – ami várhatóan éves átlagban ennél drágább lesz.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!