Connect with us

Hír

Carr nem sieti el a csapatkeresést

Derek Carr már egy hete szabadügynök, és neki nem kell megvárnia a március 13-at (a piac nyitását), hogy aláírhasson valakivel. Azonban ő nem sieti el a csapatkeresést és alaposan megvizsgálja az opcióit. Testvére, David mondta el az NFL Networkön, hogy hosszú folyamatra lehet számítani és ahány helyre csak tud, el fog menni az öccse, hogy megtalálja a számára legmegfelelőbb csapatot.

Ebben persze abszolút van logika, érdemes megvizsgálni az opciókat, hogy melyik csapat mivel tervez, hogyan képzeli el a jövőjét. Azonban vissza is üthet akár, hiszen a piac nyitásához közeledve a franchise-oknak is több információjuk lesz a lehetőségeiket illetően, ráadásul a jövő hétvégi Scouting Combine során beindul a nem hivatalos egyeztetés a csapatok és az ügynökök közt, ami ismét hozzátesz ehhez az infógyűjtéshez.

Egyébként az is könnyen lehet, hogy a csapatok sem sietnek Carr leigazolásával, tekintve hogy meg akarják várni, amíg több információ lesz a birtokukban arról, kik lehetnek elérhetők (például Aaron Rodgers), tekintve hogy ismét nagy QB-keringőre van kilátás.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!